Önder SAV Sorusu mu Ağlattı

Önder SAV Sorusu mu Ağlattı

SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, gözyaşlarına hakim olamadı...

Deniz Baykal'ı koltuğundan etme kabiliyeti nedeniyle Önder Sav'la görüşerek dava arkadaşlarını devirmek için taktik alacak kadar ileri giden SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, gözyaşları içinde "Bu dava yolunda kim beni incittiyse, kırdıysa, incitenlere de kıranlara da, sevenlere de hakkımı helal ediyorum" dedi.
 
SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Erzurum'da gözyaşlarına hakim olamadı.


Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, "Bu dava yolunda kim beni incittiyse, kırdıysa, incitenlere de kıranlara da, sevenlere de hakkımı helal ediyorum." dedi. Kazan, bu sözleri dile getirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Partisinin İl Divan Toplantısı'na katılmak üzere Erzurum'a gelen Şevket Kazan, burada basın toplantısı düzenledi. Kazan, bir basın mensubunun,'Önder Sav'la görüştüğünüz için partinizden istifa eden Hınıs İl Genel Meclisi üyesi size ve Oğuzhan Asiltürk'e hakkını helal etmediğini söyledi.' şeklindeki sözleri üzerine Kazan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın kutsal topraklara gideceğini söyleyen bir vatandaşa, Hz. Peygamber'e yönelik sarfettiği sözlerden haberdar olmadığını iddia etti.

Sav'la olağanüstü kongre ile ilgili olarak teknik görüş alışverişi yaptıklarını belirten Şevket Kazan, "Anadolu Gençlik Derneği'nin şube başkanları toplantısında, Önder Sav'la teknik bir konu dışında konuşmadığını bunların dışında başka bir şey görüştüysek 'Allah'ın, Meleklerinin laneti ve bütün insanların laneti üzerime olsun' diye yemin ettim. Ben Şevket Kazan'ım. Benim dürüstlüğümü kimse tartışamaz. Ama maalesef onlar ağabeylerinin dürüstlüğünü tartıştılar. Bu konuşmalarıyla (hakkımı helal etmiyorum) vebal altındadırlar. 'Ne diyorsun?' derseniz, şunu söylüyorum bu dava yolunda kim beni incittiyse, kırdıysa, incitenlere de kıranlara da, sevenlere de hakkımı helal ediyorum." dedi. Kazan'ın, bu sırada gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

 

Etiketler :