Önder Sav'cılardan Birand'a şok suçlama

Önder Sav'cılardan Birand'a şok suçlama

CHP'de patlak veren iktidar savaşında Önder Sav cephesinden Birand için ilginç bir iddia geldi. Birand canlı yayında suçlamalara yanıt verdi.

CHP'de yaşanan yönetim depremi medyaya dair çarpıcı iddiaları da gündeme taşıdı. Önder Sav ekibinin önde gelen isimlerinden Şahin Mengü ekranlarda iliginç bir iddia attı ortaya. Mengü, Önder Sav'a karşı bir tasfiye hareketi başladığını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mehmet Ali Birand ve Uğur Dündar vasıtasıyla Sav'ı tasfiye etmek istediğini söyledi.

Habertürk ekranlarında cevap hakkını kullanana Birand, iddayı yalanlarken, Mengü'nün Vakit gazetesini referans alarak bu suçlamayı yaptığını dile getirdi. Hakkında iddiaya sert tepki gösteren Birand, suçalamları 'saçma sapan' olarak niteledi.

"Mengü, aslında saygı duyduğum bir isimdir. Ama beni büyük bir hayal kırıklıına uğrattı. Bu haberi Vakit gazetesinde okuduğunu söylüyor. Olacak şey mi? Vakit benim hakkımda bir şey yazacak vve Şahin Mengü de bunu doğru kabül edecek... Vakit gazetesi bir komplo teorisi kurmuş atmış ortaya. Atsın, olabilir. Şahin Mengü nasıl buna inanır.  Hem de bize hiç bir şey sormadan... Anlayamadım yani, saçma sapan... Şahin Bey'den bunu beklmezdim, her halde boşluğuna geldi."

İşte Birand'ın o suçlamaya verdiği cevap:


 

Etiketler :