ÖNDER'in yeni binası törenle açıldı

ÖNDER'in yeni binası törenle açıldı

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan:- "Burası, İstanbul'daki imam hatiplilerin çeşitli etkinliklerini yapmak üzere, imam hatip mezunlarının buluşması, bu ruhu yaşatmak ve bu ruhtan kopmamak için çok güzel bir toplanma yeri"

İSTANBUL (AA) - İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin Fatih'teki yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin Akşemsettin Mahallesi Şair Fuzuli Sokak'taki yeni genel merkez binası, törenle açıldı.

Törende, Bilal Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kamber Çal ve üyeler, edilen duanın ardından kurdele keserek dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Burada konuşan Bilal Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin yeni genel merkez binasının hayırlı olmasını diledi.

Binanın imam hatiplilerin buluşmasına çok daha elverişli bir mekan olduğunu dile getiren Erdoğan, "Burası, İstanbul'daki imam hatiplilerin çeşitli etkinliklerini yapmak üzere, imam hatip mezunlarının buluşması, bu ruhu yaşatmak ve bu ruhtan kopmamak için çok güzel bir toplanma yeri. Emeği geçenlere, teşekkür ediyorum. Allah hayırlı hizmetlere burayı vesile kılsın." dedi.

Çal da ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin, Türkiye'de 60 yıldır hizmet verdiğini belirterek, "Burada inşallah daha iyi ve kaliteli bir şekilde hizmet vereceğiz. 1,5 milyonu bulan öğrenci, 5 bini geçen okul sayımız ve bu binayla birlikte daha da güzel hizmetlerimiz olacak." diye konuştu.

Açılışın ardından Bilal Erdoğan, Çal ve davetliler binayı gezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.