One Happy ile netbook dünyası bir başka

One Happy ile netbook dünyası bir başka

Bir okyanus veya lavanta tarlası düşünün. Bu sizi keyiflendirip mutlu ederek kendinizi anında daha iyi hissetmenizi sağlar. Bu, renklerin gücüdür. Renkler, anlık tepkileri harmanlayarak hayatımıza mutluluk getirebilir, kendimizi daha iyi hissetmemizi sağl

Şeker kadar tatlı, lavanta tarlası kadar güzel kokulu, limon suyu kadar sert veya okyanus kadar ferahlık verici olan Aspire One Happy'nin hayatınıza heyecan ve eğlence katacak dört muhteşem rengi mevcuttur: Şeker Pembe, Lavanta Moru, Limon Yeşili ve Hawaii Mavisi, bu mini dizüstü bilgisayarı moda ikonuna dönüştüren dört büyüleyici renk.

Şeker Pembe ile hayatınıza feminenlik ve eğlence katın, Lavanta rengi modelle ne kadar ince, zarif ve eşsiz olduğunuzu gösterin, sizin gibi hayat ve enerji dolu Limon Yeşili ile yazı yazmanın keyfini yaşayın ya da Hawaii Mavisi ile okyanusun ferahlığını ve gökyüzünün özgürlüğünü hissedin. Bu modellerden her biri, son derece mobil olan ve kendi trendlerini yaratmak isteyen moda tutkunu gençlerin vazgeçilmezi dijital aksesuarlarda son moda olmak için ideal.

Aspire One Happy'de internete bağlanmak ve hayatınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak sadece birkaç tık uzakta. Hayatınızı hiç olmadığı kadar kolaylaştırmak için Android ve Windows 7 işletim sistemi ile donatılmıştır. Sosyal yaşamınızı renklendirin ve arkadaşlarınızla hemen sohbete başlamak için Android'i başlatın. Üstün verimliliğe ihtiyaç duyduğunuzda bilgisayarınızı yeniden başlatmaya gerek kalmadan işletim sistemini değiştirerek Windows fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz.

İster evde kullanın ister yolda, Aspire One Happy sizi 8 saate kadar kablo karmaşasından kurtarır, böylece sosyal ağlarınızda olup bitenlerden her zaman haberdar olabilir, okul projelerinizi otobüste tamamlayabilir, e-postalarınızı kontrol edebilir veya internette istediğiniz kadar sörf yapabilirsiniz. Şarj etmeniz gerektiğinde, Acer MiniGo adaptör değiştirilebilir AC çeviriciler sayesinde sorunsuz bir yolculuk geçirmenizi sağlar.

Her şeyden önemlisi Aspire One Happy, Wi-Fi CERTIFIED dâhil olmak üzere, bütün erişilebilir kablosuz ağlardan veya kablolu LAN bağlantısına ihtiyacınız olduğunda Fast Ethernet'ten yararlanmanız için gelişmiş iletişim teknolojileri ile donatılmıştır. Diğer mevcut seçenekler arasında her zaman sosyal ağlarınıza erişmeniz için yerleşik 3G bağlantısı ile fotoğraf ve müziklerinizi arkadaşlarınızla birkaç saniye içinde paylaşmanız için Bluetooth teknolojisi yer alır.

Aspire One Happy'yi sırt çantanıza ve hatta el çantanıza koyun ve orada olduğunu unutun. Ultra ince (sadece 24 mm) ve ultra hafif (6 hücreli pilli modellerde 1,25 kg) olan, fakat yine de 28 cm (10,1") boyutunda, parlaklık oranı yüksek, 16:9 en boy oranlı mükemmel bir WSVGA ekrana sahip olan Aspire One Happy internette sohbet etmek, gezinmek ve video paylaşmak için idealdir. Ve daha iyi performans ve enerji tasarrufu için ekran LED arkadan aydınlatmalıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :