'Onlar Aziz Yıldırım'ın ajanları'

'Onlar Aziz Yıldırım'ın ajanları'

Ligin zirvesini değiştirebilecek Ankaragücü-Fenerbahçe maçı beklenirken, ortalık yine karıştı.

Varan 1: "Antrenmana çıkılmadı" Varan 2: "Sorun yok, paralar ödendi" Varan 3: "Kanıtlasınlar 5 dakika bile idman yapılmadı" Varan 4: "Aziz Yıldırım'ın ajanları yanlış bilgi veriyor"

Ligin zirvesini değiştirebilecekAnkaragücü-Fenerbahçe maçı beklenirken, ortalık yine karıştı. Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay, NTV Spor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programınatelefonlabağlanarak,   "futbolcuların antrenmana çıkmadığı" yönündeki habere açıklık getirdi. Gazeteci Atilla Türker ise haberinin arkasında dururken, Atalay'a tepki gösterdi.

Ayhan Atalay, 'boykot' haberinin doğru olmadığını belirterek, "Sadece 2 futbolcu idmana çıkmadı. Futbol takımından 2 kişinin alacağı vardı. Bugün hesaplarınapara yatırdım. Mesele kapandı. Zaten diğer futbolcular, takım arkadaşlarına yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Bütün mesele bundan ibaret. Böyle haberyapılması doğru değil. Dün antrenman yapıldı. Bugün de yapılıyor. Basın uzaktan çekim yapabilecek. Külüp çalışanlarının para alamadığı da doğru değil. Sadece bu ayki maaşlarında gecikme oldu. Bugün hepsi ödenecek" diye konuştu.

Bu açıklamaların ardından cevap hakkını kullanan Atilla Türker, "Kesinlikle yalan. Haberimi kanıtlarım. Hiçbir futbolcu antrenmana çıkmadı. Acaba utanmayacak mı? Biraz önce başka bir kanaldanarkadaşım aradı. 'Ayhan Atalay çok iyi dostumdur, biz bile doğruluğuna inanamamıştık, ama doğru' dedi. Hatta Atalay, bu haber doğrultusunda 3-5 kişiyi kovacağını söylemiş. Futbolcularla da konuştum. 33-34 yönetici telefonlarını açmıyor. Ayhan Atalay öne sürülüyor. Bir futbolcu bile sahaya adımını atmadı. Çok yazık oluyor. Yüzde yüzün üzerinde bir orantı yok. Bu haber öyle. İdmana çıkma durumu olsaydı sabah saat 9'da açıklama yapılırdı" ifadelerini kullandı.

Bir kez dahacanlı yayına bağlanan Ayhan Atalay, Türker'e yanıt verirken, çarpıcı bir iddiada bulundu. Yanlış istihbarat alındığını savunan Atalay, "Bu kadar sinir yapmana gerek yok. Söylediklerime inanmayabilirsin. Yanındaki arkadaşlarının Ayhan Atalay'ın yalan söylemediğini biliyor. Bu kulübün yöneticisi ben miyim, sen misin? Haberin istihbaratını veren senin değil, Aziz Yıldırım'ın ajanı. Bunlara dikkat et. Açıklamam yapmam için birisinden yetki mi almam gerekiyor, ben yetkimi genel kuruldan almışım. Bir kulüp böyle birşeyi ıskalar mı? Ajanı ona yanlış istihbarat vermiş" dedi.

 

 

NTVspor

Etiketler :