Online taşıt dünyasında buluştular

Online taşıt dünyasında buluştular

Türk asıllı Alman girişimci Birol Kabakoğlu, eBay Almanya eski yöneticilerinden Ralph Werner ve melek yatırımcı Çağlar Erol, yeni taşıt ilan sitesi Tasit.com’da buluştu.

 

eBay Almanya eski yöneticisi Ralph Werner ve melek yatırımcı Çağlar Erol, Türk asıllı Alman girişimci Birol Kabakoğlu’nun sıfır ve ikinci el taşıt sitesi Tasit.com’a ortak oldu.

Türk ve Avrupa İnternet dünyasının tanınmış yatırımcıları, online taşıt ilan sitelerinin geleceğine güvendikleri için Tasit.com’u desteklediklerini bildirdi.

2 yıl önce hayata geçirilen Tasit.com, tüm bireysel taşıt ilanlarının ücretsiz olarak yayınlanmasına olanak tanıyor. Sitenin kurucusu Birol Kabakoğlu, “Tasit.com olarak sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında herkese yenilik sunmayı hedefliyoruz.

Bu nedenle kısa bir süre için servislerimizi tüm galeri sahiplerine %50 indirimle sunuyoruz.

Sitenin ortaklarından Ralph Werner ise Almanya ve Çin’de büyük taşıt ilan sitelerinde yöneticilik yaptığı dönemde sektörün başarısını gözlemlediğini belirtti ve “Türkiye gibi çok büyük bir internet kullanıcı kitlesinin bulunduğu bir ülkede Tasit.com’la ciddi bir başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Son dönemde internet alanında farklı başlıklarda yatırımlar gerçekleştiren Çağlar Erol da “ülkemizde online listeleme siteleri konusunda hala yapılacak çok şey olduğunu düşünüyorum. Tasit.com da doğru tasarım ve servisle tüm kullanıcılar için en verimli servisi sunacak.” dedi.

tasit.com, bireysel ve kurumsal şahıslara yönelik, en büyük internet taşıt alım-satım pazarı olmak amacıyla kurulmuştur.

,Bunun yanısıra taşıt konusundaki tüm ihtiyaçlarınıza hızlı, sık güncellenen, kaliteli ve konusunda uzman teknik destekle sektordeki diğer kurumlardan kolayca ayrılacaktır. “hayalin bir tık önünde düşüncesini hayata geçirmeyi amaçlamıştır.