'O'nu canlı görmek istiyorum'

'O'nu canlı görmek istiyorum'

Schuster, sakatlığı devam eden tecrübeli yıldız için “Onu canlı görmek istiyorum” diye konuştu

Yeni takımı Beşiktaş’ı canlı görüp test eden Schuster’in CD’den izlediği maçlarda Yusuf dikkatini çekti.

Siyah-Beyazlılar’ın önceki sezonunun devre arasında aldığı ve çifte kupada katkısını gördüğü Yusuf Şimşek ne olacak? Sonda söyleyeceğimizi baştan belirtelim; Bernd Schuster’in testine tabi tutulacak.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve bir ara Denizlispor’a tekrar döneceği gündeme gelen tecrübeli futbolcunun sakatlığı sürüyor Geçtiğimiz günlerde Yusuf’la ilgili olarak yeni teknik hoca ile yardımcısı Tayfur Havutçu ile yöneticiler arasında önemli bir diyalog yaşandığı ortaya çıktı. Hatırlanacağı gibi Schuster, önce Beşiktaş’ın maçlarını CD’den izlemiş ve ardından “Herkesi canlı olarak göreceğim” demişti. Ancak canlı performansını göremediği bir futbolcu vardı. O da sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Yusuf’tu. CD’leri tekrar tekrar izleyen Alman teknik adamın, Yusuf Şimşek’in durumunu sorduğu ve “Onu canlı olarak görmek istiyorum” raporu verdiği öğrenildi.

YUSUF KALMAK İSTİYOR
Kartal’ın ilerleyen günlerde 3 günde bir maç oynayacağını da hesaba katan ve  bu nedenle kadronun geniş olmasını isteyen Schuster’in, Yusuf’u canlı olarak gördükten sonra kesin kararını vereceği belirtildi. Tecrübeli oyuncu da gönlünün Beşiktaş’ta kalmaktan yana olduğunu ifade etmişti.

HTSPOR

Etiketler :