Altın 2,324.75
%0.78
BIST 9,090.31
%0,11
Dolar 32.37
%0.12
Euro 34.97
%0.21
İstanbul
24°
Önündeki tramvayın durduğunu fark edemedi!

Önündeki tramvayın durduğunu fark edemedi!

Aksaray'dan Şehremini'deki garaja gitmekte olan tramvay...

 

Aksaray'dan Şehremini'deki garaja gitmekte olan tramvay, Yusufpaşa Tramvay Durağı'na 200 metre kala durdu. İddiaya göre önündeki tramvayın durduğunu fark etmeyen vatman, süratle tramvaya çarptı. Kazada, arkadaki tramvayın vatmanının da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Tramvay kazası, geceyarısı Yusufpaşa Tramvay Durağı'na 200 metre kala gerçekleşti. Son seferini yaptıktan sonra Şehremini Garajı'na gitmekte olan içerisinde yolcu bulunmayan tramvay, yol bakım çalışması nedeniyle seferlerin tek şerit üzerinden sağlandığı belirtilen Yusufpaşa Durağı'na 200 metre kala durarak yol izni beklemeye başladı. Bu sırada aynı istikametten gelmekte olan tramvayın vatmanı, önünde duran tramvayı fark edemedi. Son anda tramvayın durduğunu fark eden vatman, tramvayı durdurmayı başaramayınca süratle öndeki tramvaya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle arkadaki tramvayda bulunan yolcular yerlere yuvarlandı.

10 YARALI
İki tramvayda da hasar oluşurken, aralarında arkadaki tramvayın vatmanının da bulunduğu 10 kişi çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Yaralılar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"ÖNÜNDEKİ TRAMVAYIN DURDUĞUNU FARK EDEMEDİ"
Bir görgü tanığı, "Arkadaki tramvay, önündeki tramvayın durduğunu fark edemedi. Ardından da kaza gerçekleşti" dedi. Bir başka görgü tanığı ise, "İlk tramvay yol çalışması nedeniyle sıranın kendisine gelmesini beklerken arkadaki tramvayın vatmanı geçip ona çarptı" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, olay yerine gelen basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için büyük çaba sarfetti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.