Onur “Şenol Güneş benim idolüm''

Onur “Şenol Güneş benim idolüm''

Kaleci ONur "Kaleyi kimseye kaptırmam"

Trabzonspor'da kaleyi Tony Sylva'dan devraldıktan sonra müthiş çıkışıyla herkesin takdirini toplayan ve son Fenerbahçe maçında süper performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Onur Recep Kıvrak, “Başarımı çok çalışmaya borçluyum. Hedefim Şenol Güneş gibi efsane olmak” diyerek Bordo-Mavili taraftarlara mesaj yolladı.

"HEP SABRETTİM"
Yeni sezonda daha büyük bir çıkış yakalayacağını da sözlerine ekleyen Onur, şöyle devam etti: “Türkiye'nin en iyi kalecisi olmak istiyorum. Bunun için de daha çok çalışmam gerekiyor. Trabzonsporlular performansımla onurlandı. Onları onurlandırmaya devam edeceğim. Oynamadığım dönemde hep sabrettim. Sıkıntı çektim ama muradıma erdim. Artık kaleyi kimseye kaptırmam. Tolga ve Bora ile tatlı bir rekabet olacak.

Fenerbahçe maçı öncesi çıkartılan şaibelere yaptığım kurtarışlarla cevap verdim. Onursuz davranmadık. Mükemmel oynadık. Kimin şampiyon olacağına hiç bakmadık. F.Bahçe de iyi oynadı ama biz sakindik. Burak'ın golüyle puanı aldık ve Bursaspor şampiyon oldu. Trabzonspor'un ismine leke sürdürmediğimiz için mutluyuz. Biz büyük kulübüz. Gereğini yaptık. Bu arada Avrupa Ligi'ne kalırsak, zaten bir Avrupa takımında oynamış olacağız.” Onur, teknik direktörleri Şenol Güneş'in eski bir kaleci olmasının da kendisi adına büyük bir avantaj olduğunu vurgulayıp “Hocamdan büyük dersler aldım, almaya da devam edeceğim. O zamanında büyük rekorlar kırdı, ben de kırmak istiyorum. İdolüm Şenol Güneş'tir” diye konuştu.

Etiketler :