Operasyonu İlk Haber Olarak Verdiler

Operasyonu İlk Haber Olarak Verdiler

Roj TV, Türk savaş uçaklarının bu akşam düzenlediği hava operasyonuna geniş yer verdi.

Kuzey Irak Haberleri'>Irak'taki Kürt kanalları ve terör örgütü PKK'nın yayın organı konumundaki Roj TV, Türk savaş uçaklarının bu akşam düzenlediği hava operasyonuna geniş olarak yer verdi.

Roj TV, operasyonu son dakika anonsu ile ekranından duyururken, Kuzey Irak Haberleri'>Irak'taki bölgesel Kürt yönetimi ve Irak Haberleri'>Irak Kürdistan Demokrat Partisi lideri Mesut Barzani'ye bağlı Kürdistan TV, Irak Haberleri'>Irak Devlet Başkanı ve Kürdistan Yurtsever Birliği lideri Celal Talabani'ye bağlı NRT ve Kurtsat kanallarının yanı sıra KNN kanalları da hava operasyonuna geniş yer verdi.

Kurdistan TV, yerel saatle 21. 00 sularında sınırı geçen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 15 kadar savaş uçağının bölge sınırları içerisinde yer alan Kandil, Qesrik, Sideka, Gilka, Zap, Haftanin, Xınere, Hakurk, Dola Şehidan, Metina, Kani Masi ve Yukarı Berwari alanlarını bombaladığını aktardı. Hava operasyonlarında can kaybı olup olmadığı konusunda henüz net bir bilgi elde edilemezken, bombalanan alanlarda yaşayan halkın büyük bir kaygı ve panik içinde olduğu belirtildi. - İstanbul
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.