Orduspor, Evinde Es-Es'i 2-1 yendi

Orduspor, Evinde Es-Es'i 2-1 yendi

Süper Lig'in 6. hafta maçında Orduspor evinde Eskişehirspor'la karşı karşıya geldi. Orduspor taraftarının desteği ve güzel futbolla maçtan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

ORDUSPOR 2 -1 ESKİŞEHİRSPOR

Ve maç başladı...

1. dakika: Maç Orduspor'un başlama vuruşuyla başladı. Orduspor sağdan yaptığı ataktan sonuç alamadı. Maçın ilk atağı Orduspor'dan geldi...

2.dakika: Orta sahada çıkmakta zorlanan Eskişehirspor topu kaptırdı, Orduspor'un Fatih Tekke ile başlattığı ataktan sonuç gelmedi.

5.dakika: Culio topu orta sahadan alıp, sağ kanattan korner cizgisine kadar gitti. Orta yapmak istedi fakat defanstan dışarı çıktı. Orduspor'un kullandığı köşe vuruşunu kaleci Ivesa tek yumrukla çıkarttı. Ordusporlular dönen topa etkisiz bir vuruş yaptı. Kaleci Ivesa için kolay bir top oldu...

8.dakika: Eskişehirspor Batuhan Karadeniz'le pozisyona girdi ama hakem ofsayt verdi.

9. dakika: Orduspor Sedatla çıkarken topu kaptırdı. Erkan'ın kaptığı topu Eskişehir'de düzgün kullanamayınca top kalecide kaldı.

10.dakika: Orduspor prese devam ediyor. Stancu havadan gelen topu kafayla Garcia'nın önüne bıraktı. Garcia ceza sahasına ortaladı defans Fatih Tekke'ye vuruş şansı vermedi.

11. dakika: Ivesa kaleci vuruşuyla topu oyuna soktu. Dede, Sezgin ve Erkan'ın paslarıyla Eskişehirspor orta sahayı geçmeye çalışıyor. Kaptırılan top Orduspor için kontra atak şansı verdi. Sağ tarafta topla buluşan Garcia'nın içeri gönderdiği topa kimse dokunamayınca Eskişehirspor defansı topu uzaklaştırdı.

13. dakika: Batuhan'ın pasına Erkan iyi bir vuruş yapamayınca top üstten avuta gitti.

15. dakika: Orduspor orta sahayı geçmekte zorlanıyor. Topu kapan Tello pasını verdi. Ali topa dokundu ve top taça gitti. Taç atışını Alper kullandı, savunma topu tekrar taça gönderdi. Eskişehir taç atışını olumlu kullanamayınca Orduspor için kontra atak şansı doğdu. Ama cezasahasına giremeyen Orduspor bu ataktanda eli boş döndü.

20. dakika: Kaleci Fornenzi'nin uzun vuruşunda Dalmat topu önünde buldu cezasahasına girmeye çalışan Dalmat düşürüldü ve hakem serbest vuruşu gösterdi. Cezasahasının hemen dışından Ali'nin kullandığı vuruş barajdan geri geldi. Tekrar şut çeken Ali topu auta attı.

22. dakika: Emanuel Kamara Culio'ya sert girdi ve hakem Bülent Yıldırım faul verdi. Yıldırım, Kamara'yı yanına çağırarak uyardı. Ordusporlu taraftarlar takımlarına coşkulu bir tezahuratta bulunuyor.

23. dakika: Serbest vuruşu Sedat kullandı. Ceza sahasında topu kontrol etmek isteyen kaleci Ivesa Dalmat'ın sert hareketiyle yerde kaldı. Bülent Yıldırım faulü verdi. Kısa süre yerde yatan Ivesa tedavisinin ardından faul atışını kullandı.

29. dakika: Topu kapan Alper sağ kanattan 2 kişiyi çalımlayarak cezasahasına giremeyince orta yapmayı tercih etti. Ama top kaleci Fornenzi'nin ellerinde kaldı.

31. dakika: Orduspor Culio ile atak geliştirdi. Ceza sahasına giren Culio düzgün vuruş yapamayınca top üstten auta gitti.

33. dakika: Ivesa'nın uzun kaleci vuruşunda Erkan topu kontrol etti. Diego'ya ara pası vermek istedi Erkan ama Yalçın araya çok güzel girdi ve atağı kesti.

35.dakika: Orduspor'da Ali, sarı kart gören oyuncu oldu...

39. dakika: Dalmat kaptığı topu sağ kanattan korner çizgisine kadar sürükledi. Vuruşunda top savunmaya çarparak kornere gitti.

44. dakika: Eskişehirspor'da Veysel Sarı yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü...

4. Hakem ilk yarı sonuna 2 dakika ekleneceğini gösteren tabelayı kaldırdı.

45. dakika: Culio sağ kanattan topu kaptı ama Alper Potuk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım Alper'e sarı kartını gösterdi.

Ve maçta ilk yarı sona erdi...

Karşılaşma Bülent Yıldırım'ın düdüğü ile tekrar başladı

46. dakika: Orduspor Stancu ile etkili geldi ama savunmanın müdahalesiyle top kornere çıktı. Culio köşe vuruşunu kullandı defanstan ters bir kafa vuruşu geldi. Top tekrar kornere gitti. Tekrar kullanılan köşe vuruşunda Batuhan bir kez daha kornere gönderdi...

47. dakika: GOOOOOOOL GOOOOLLLL GOOOOOOLLLL.... Culio'nun köşe vuruşunda Stancu kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi...

50. dakika: GOOOOOOOL GOOOOLLLL GOOOOOOLLLL.... Ceza sahasına giren Onur topa iyi vuramadı ve dönen topu değerlendiren Culio Ivesa'nın da hatasıyla topu ağlara gönderdi.

52. dakika: Orduspor üst üste attığı gellerin ardından ataklarına devam ediyor. Ivesa cezasahasına girmek isteyen Culio'yu düşürdü ve hakem Bülent Yıldırım serbest vuruşu verdi. Ve Ivesa'ya sarı kart verdi...

53. dakika: Orduspor en direk serbest vuruşu kullandı top defanstan geri geldi.

59. dakika: Eskişehirspor'da 2 oyuncu değişikliği birden gerçekleşti. Mehmet Yıldız Rodrigo Tello'nun yerine girerken, Erkan Zengin'in yerinede Serdar Özbayraktar girdi.

64. dakika: GOOOOOOOL GOOOOLLLL GOOOOOOLLLL.... Eskişehirspor'u umutlandıran gol Diomansy Kamara'dan geldi. Dede cezasahasına girer girmez ortasını yaptı ve Kamara güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi...

72. dakika: Diomansy Kamara sarı kart gördü. Yaptığı faulden sonra topu yere vurunca Bülent Yıldırım'dan sarı kartı gördü.

76. dakika: Rakibine faul yapan Ordusporlu Dalmat sarı kartı gören isim oldu...

80. dakika: Orduspor'da oyuncu değişikliği çıkan oyuncu Wilfred Dalmat oyuna giren oyuncu ise Tobias Nickenig...

82. dakika: Eskişehirsporlu oyuncuların eline değdiğini ifade ederek Bülent Yıldırım'dan kart vermesini isteyen Miguel Garcia sarı kartı gördü...

83. dakika: Eskişehirspor'un golünü kaydeden Kamara yaptığı sert hareketten sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

89. dakika: Dede sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Sert vuruşu defanstan geri geldi. Orduspor kontra atağa çıktı. Topu alan Stancu ceza sahasına girerken şutunu çekti yandan auta gitti. Müsait pozisyondaki Fatih Tekke'ye pas atmadığı için takım arkadaşı çok sinirlendi.

4. Hakem oynanmayan süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

94. dakika: Bülent Yıldırım son düdüğü çaldı ve maç bitti.

Orduspor Eskişehirspor'u 2-1'le geçerek puanını 11'e yükseltti. Eskişehirspor 7 puanda kaldı...

STAT: 19 Eylül
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: LİG TV 2

ORDUSPOR: Fornenzi, Garcia, Sedat, Yalçın, Emre, Dalmat, Onur, Culio, Ali, Stancu, Fatih
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Sezgin, Diego, Dede, Erkan, Veysel, Tello, Alper, Kamara, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.