Orduspor'un 5 YILLIK hedefi ne?

Orduspor'un 5 YILLIK hedefi ne?

Spor Toto Süper Lig'e yükselen son ekip olan Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Bank Asya 1. Lig Ödülleri töreni öncesi açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, 26 yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatarak, ''Daha önceden alışık olduğunuz, oynadığınız, Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil ettiğiniz bir lig var. Buradan düşüp, hatta 3. Lig'e inip geri dönmüşsünüz. 26 yıl sonra Süper Lig'e çıktık. Bu çok önemli bir başarı. O kadar büyük bir özlem oluşmuş ki Ordulularda, coşku devam ediyor. Bütün insanlar sokaklarda. Havalimanından kent merkezine 8,5 saatte gidebildik'' diye konuştu. 

Spor Toto Süper Lig'in çok önemli bir vitrin olduğunu ve Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'la aynı ligde yer almanın önemini vurgulayan Türkmen, yeni sezon planlamaları hakkında da bilgi vererek, ''Hocamız Metin Diyadin ile devam edeceğiz. Kadromuzu büyük oranda koruyacağız. Transferler yabancı ağırlıklı olacak ve Türkiye'de oynayan oyunculardan tercih yapacağız. Uyum sorunu yaşamak istemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

3 YIL İÇİNDE AVRUPA, 5 YIL İÇİNDE ŞAMPİYONLUK''
Nedim Türkmen, Orduspor'un geleceğiyle ilgili oldukça iddialı planlar yaptıklarını aktararak, ''Hedefimiz 3 yıl içinde Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edebilmek ve 5 yıl içinde de Süper Lig şampiyonluğu. Bu hayal olarak nitelendirilebilir ama bunun için yapmamız gerekenler var. Orduspor A.Ş'yi 3 yıl içinde halka açacağız. Burada gelirleri artırma, marka değerini yükseltme ve sponsorluk açısından önemli çalışmalarımız var'' şeklinde konuştu.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.