Orlando'da doğdu Beşiktaşlı oldu!

Orlando'da doğdu Beşiktaşlı oldu!

Beşiktaş, Orlando yerel medyasına göre Dwight Howard'ın gelecek sezon gidebileceği muhtemel takımlar arasında gösteriliyor.

Allen Iverson transferi sonrası popülaritesi önemli oranda artan Beşiktaş, Orlando yerel medyasına göre Dwight Howard'ın gelecek sezon gidebileceği muhtemel takımlar arasında gösteriliyor. 
 
 
NBA'de gelecek sezonu etkilemesi beklenen lokavt olayı eğer gerçekleşirse, süper yıldızların diğer ülkelere gidip gitmeyecekleri, gitmeleri durumunda ise nerede oynayacakları merak ediliyor.

Yeni sezonda durumu merak edilen süper yıldızlardan biri de Dwight Howard. Orlando Magic ile sezonu ilk turda Atlanta Hawks'a elenerek kapatan Howard'ın Magic'teki geleceği tartışılırken "Superman" lakaplı yıldızın gidebileceği takımlarla ilgili tahminler yapılmaya başlandı.

Orlando şehrinin önde gelen gazetelerinden Orlando Sentinel'de bununla ilgili esprili bir anket yapıldı ve Howard'ın gidebileceği takımlar masaya yatırıldı.

Allen Iverson transferiyle dünya çapında şöhret kazanan Beşiktaş da bu takımlar arasında yer alıyor. Listede çeşitli NBA takımlarının yanında tek Avrupa takımı olarak yer alan Beşiktaş Cola Turka ile ilgili olarak Dwight Howard'a yapılan tavsiye ise şöyle...

"Türk takımı Allen Iverson için para harcadı ancak şu an kariyerinin en iyi dönemindesin. Türkiye Basketbol Ligi seni bekleyebilir." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.