Örnek Aile Babası Vefat Etti

Örnek Aile Babası Vefat Etti

Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen `Biz Bir Aileyiz-Türkiye Sofrası` etkinliği kapsamında 81 ilden seçilen örnek aileler 17 Mayıs 2008’de Ankara`da biraraya getirilmiş...

Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen `Biz Bir Aileyiz-Türkiye Sofrası` etkinliği kapsamında 81 ilden seçilen örnek aileler 17 Mayıs 2008’de Ankara`da biraraya getirilmiş, Mamak`ta bulunan Lale İş Merkezi`nde gerçekleştirilen törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bizzat katılmışlardı.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte `Yılın Ailesi` seçilen 9 çocuklu Trabzonlu Aksoy ailesine plaket vermişti.

‘Yılın Ailesi’ seçilen Seyfettin Aslan-Hatice Aksoy. Aralarında Aydın Valisi (O dönem Mersin Valisi) Hüseyin Aksoy’un da yer aldığı 9 çocuklarının 8’i ni üniversite mezunu yapmış fedakar bir ebeveyndi.

Geçtiğimiz Nisan ayından beri sağlık sorunları olan 87 yaşındaki Aslan Aksoy’un yaşamını yitirdiği öğrenildi. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Vali Aksoy’un ödüllü babası vefat etti.

Habername ailesi olarak Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başta olmak üzere evlatlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

whatsapp-image-2020-11-24-at-12-06-19.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.