Ortadoğu, Farklı Ülkücüler'i Buldu

Ortadoğu, Farklı Ülkücüler'i Buldu

Ortadoğu gazetesi Farklıülküler'in kim olduklarını buldu! Metinleri yazanlar Önder Aytaç ve Mümtazer Türköne...

MHP'deki kaset skandalıyla ilgili Farklıülkücüler isimli gurup Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu kişiler... Yaptıkları son açıklamada kasetleri askıya aldıklarını ve mecbur kalmadıkça yayınlamayacaklarını açıklamıştı.

MHP'nin gazetesi Ortadoğu'nun bugünkü sürmanşetinde çok çarpıcı bir iddia vardı. Gazete, Farklıülkücüler'in yazıları ile Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin  yazılarının büyük bir benzerlik gösterdiğini iddia etti. Gazete eski Taraf yazarı Önder Aytaç'ın da bu yazıları yazabileceğini öne sürdü.

İşte Ortadoğu Gazetesi'nin o iddiası



Farklı Ülkücüler'in yazılarını kim yazıyor?

Farklı Ülkücüler'in 29 Mayıs 2011 tarihinde yayınlanan söyleşisinde geçen cümlelerle aynı gün Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin yazısında geçen cümlelerdeki kelimelerin dahi aynı olması tesadüf olabilir mi?

Cümleleri defalarca tekrar tekrar okuyun şifreleri çözeceksiniz. Mümtazer Türköne'nin Farklı Ülkücüler'le bağlantısı nedir? Tek kalemden çıktığı belli olan Farklı Ülkücüler'in yazılarını Mümtazer Türköne mi yazmaktadır?

ÖNDER AYTAŞ VE MÜMTAZER TÜRKÖNE

Farklı Ülkücülük ve ülkücügazete isimli sitelerin altından hep cemaat mensubu Önder Aytaç ve Mümtazer Türköne'nin çıkmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu siteler birbirine bağlıdır. Ve altından her manada AKP'liler çıkmaktadır.

Tek başına iktidar hedefine doğru yürüyen MHP'ye son iki aydır devlet içinde yuvalanan bir çete olduğu sanılan profesyonel bir ekip tarafından saldırılar gerçekleşmektedir. Türkiye'de herkes bu organize saldırıları görmüş ve MHP'ye daha çok sahip çıkma hareketliliği başlamıştır. MHP'nin miting meydanlarındaki büyük kalabalıklar ve diğer partilerden MHP'ye yönelen teveccüh bunun ispatıdır.

Ülkücügazete.com isimli bir web sitesi kuruluyor. Sitenin kredi kartından ödenmesini AKP'li meclis üyesi ve AKP milletvekili aday adayı olmuş İbrahim Faruk Bayındır gerçekleştiriyor. AKP'li Bayındır da kendi kredi kartından ödendiğini itiraf etmiştir.

MHP'nin Avukatı Hamit Kocabey kamuoyuna bir telefon numarası açıklıyor çok ilginçtir o telefonun kayıtlı olduğu isim de AKP'li..

BU NE TESADÜF

AKP'liler kendi kurdukları sitelere ülkücügazete ismini verecek kadar MHP'nin içinde yaşananlara neden bu kadar ilgi duymaktadır? Bu sitenin reklamını cemaatin bünyesinde bulunan medya kurumlarda çalışan ve Polis Akademisinde dersler veren Önder Aytaç, www.ulkucugazete.com da MHP ile ilgili birinci elden kaynaklar var. Okunulmasını ve okutulmasını arzularım :)" şeklinde hem de gülerek 20 Nisan 2011 tarihinde neden yapmıştır?

AKP medyası son günlerde ülkücügazete ve farklı ülkücüleri birbirinden ayırmak için büyük bir propaganda atağına geçmiştir. Her iki sitenin yazılarının içeriğinin birebir aynıdır. Bu sitelerin kurucuları, finansörleri ve teknik alt yapısını hazırlayanların hepsinin AKP'li, saldırıya uğrayan partinin MHP olması nasıl bir tesadüftür?

ÇAĞRIYA DİKKAT

Ortadoğu Gazetesi olarak bizim dikkatimizden kaçmayan en önemli konu ise kendisini Farklı Ülkücüler olarak niteleyen organize suç çetesi ile Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin yazılarının aynı cümlelerden oluşmasıdır.

TÜRKÖNE BAHÇELİ İSTİFA ETMELİ DEMİŞTİ

Mesela Mümtazer Türköne 12 Mayıs 2011 tarihinde Zaman gazetesi'nde "Devlet Bahçeli'nin tarihî sorumluluğu, kendisini inancına, davasına adamış olanların önünü açmaktan ibaret. Bunun için istifa etmesi yeterli"şeklinde yazı yazmış, bu yazıdan bir gün sonra Farklı Ülkücüler adındaki çete 13 Mayıs 2011 tarihinde bir mektup yayınlayarak, "Devlet Bahçelinin ve ekibinin görevlerinden istifa edip hiç vakit kaybetmeden Ülkücü Hareketin ve MHP'nin yakasını bırakmaları gerekmektedir" çağrısında bulunmuştur. Buna tesadüf diyebilir misiniz?

Gelelim geçtiğimiz hafta sonu Farklı Ülkücülerin kendi kendilerine yaptıkları sözde röportaja..O röportajda da tesadüf göremeyeceğimiz bir gerçek yine Mümtazer Türköne'ye çıkmaktadır.

CÜMLELERDEKİ KELİMELERİN AYNI OLMASI TESADÜF OLABİLİR Mİ?

Farklı Ülkücülerin 29 Mayıs 2011 tarihinde yayınlanan söyleşisinde geçen şu cümleler "Bu bir cerrahi müdahaledir, urlu yapıya neşter atılmasıdır. Eğer urlu bünyeye neşter atılmazsa tüm vücudun kaybedilme riski doğar. Netice vermeyeceğini bile bile önce ilaçla tedavi yöntemini uyguladık. Bahçeli'ye arkadaşlarımız defaatle uyarılar yaptı. Bu gidişatın doğru bir gidişat olmadığını, bu A takımıyla ve bu anlayışla bir yere varılamayacağını söyledik, uyardık. Çalışmalarımız esnasında gördük ki Bahçeli'nin zihniyeti ve ideolojisi bu devşirme - maneviyatsız insanlarla aynı paralelde, hatta daha haince. Gözümüzle gördük bunu. Artık cerrahi müdahaleden başka bir çıkar yol yoktu bizim için. Tabii ki cerrahi müdahale kolay değildir; acıtır, kanatır, bağırtır adamı. Ancak sonunda bünye sağlığına kavuşur." ile aynı gün Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin yazısında geçen "Bahçeli'yi Gülen Hareketi'ne savaş ilan etmeye zorlamak sonra da kullandığı şantaj kasetleriyle rezil etmek, bu tarz ameliyatlarda ustalaşan bir cerrahın MHP üzerindeki seri operasyonları olamaz mı?" cümlelerdeki kelimelerin aynı olması tesadüf olabilir mi?

MÜMTAZER TÜRKÖNE Mİ YAZIYOR?
Bu cümleleri defalarca tekrar tekrar okuyun şifreleri çözeceksiniz. Mümtazer Türköne'nin Farklı Ülkücülerle bağlantısı nedir? Tek kalemden çıktığı belli olan Farklı Ülkücülerin yazılarını Mümtazer Türköne mi yazmaktadır?

Farklı Ülkücülük ve ülkücügazete isimli sitelerin altından hep cemaat mensubu Önder Aytaç ve Mümtazer Türköne'nin çıkmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu siteler birbirine bağlıdır. Ve altından her manada AKP'liler çıkmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.