Ortadoğu'nun birinci sayfasından Koray Aydın'a bildiri

Ortadoğu'nun birinci sayfasından Koray Aydın'a bildiri

MHP'nin gazetesi Ortadoğu birinci sayfadan Koray Aydın'ı hedef alan bir bildiri yayınladı.

10'uncu Olağan Büyük Kurultay çalışmalarına hız veren MHP'de başkanlık yarışı yaşanacak. 15 yıldır başkanlık koltuğunda oturan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin karşısındaki en büyük aday Koray Aydın.

1. SAYFADAN BİLDİRİ YAYINLANDI

MHP'nin gazetesi Ortadoğu bugün 1. sayfasından bir bildiri yayınladı. Gazetenin hedefinde Koray Aydın var. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın kaleme aldığı yazıda "Akçeli işlerden dolayı Yüce Divan'da yargılananlar beraat etmiş olsalar dahi genel başkan adayı olamazlar." denildi. Yalçın yazıda özetle şunları söyledi:

"OKYANUS ÖTESİ" VURGUSU

Camiamızın yakından bildiği gibi, 9 Işık Doktrininin umdelerine göre MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET DEĞİŞİMCİ DEĞİL, GELİŞMECİDİR. Üstelik değişim; Okyanus ötesi emperyalist güç odaklarının Büyük Orta Doğu coğrafyasında toplumları başkalaştırma adına uyguladıkları süslenmiş sihirli bir yöntemin adıdır. Bu itibarla parti tabanında ve kamuoyunda MHP'nin iç yapısını şekillendirme ve dağılmasını sağlama teşebbüsü olarak algılanan son çıkış; sadece camiamızı değil, aynı zamanda değerlerini temsil ettiği Türk milletini de arkadan hançerlemekten farksızdır.

"YÜCE DİVANDA YARGILANANLAR BAŞKAN OLAMAZ"

Adaletin pençesinden yakasını kurtarırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destek ve himmetini gören, ancak minnet yerine nankörlüğü seçen biri için söylenecek söz, Yüce Divan'dan kurtulmakla birlikte Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in vicdanında aklanmamış olduğunu kendisine hatırlatmaktan ibarettir. MHP'nin 10. Olağan kongresinde herhangi bir delegenin ortaya çıkıp MHP tüzüğünün ilgili maddesine: "akçeli işlerden dolayı Yüce Divan'da yargılananlar beraat dahi etmiş olsalar genel başkan adayı olamazlar" şeklinde bir ek fıkranın girmesini teklif etse, Ülkücü iradenin nasıl tecelli edeceği bellidir.

"BU DAVA DERİN MİLLİYETÇİLERE TESLİM EDİLMEYECEK"

4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'da herkesin eteğindeki taşları dökeceği ortam yaşanacaktır. Bu kurultayla milletimizin huzuruna yeniden çıkacak olan Türk milliyetçileri, 43 yıldır üzerlerine titredikleri davalarının basit hesaplar ve kişisel emeller uğruna heder edilmesine müsaade etmeyecektir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin kırkıncı yıl konuşmasında da söylediği gibi "bu kadar haklı olan, bu kadar haklı çıkan, ancak bu kadar da hakkı yenmiş bir dava "derin milliyetçilerin güdümlü ve kapalı kapılar ardında planlanmış manevralarına teslim edilmeyecektir.

"DEVLET BAHÇELİ'SİZ ASLA"

Çünkü MHP'nin mensup ve mümessilleri evvelemirde "Türk milleti sensiz asla" derken aynı zamanda Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in liderliği için "Devlet Bahçeli'siz asla" demektedir. Bütün bu anlamlar yüklendiğinde 10. Olağan Büyük Kurultay'ımızın gerçekleşeceği 4 Kasım 2012,"Ya devlet başa, ya kuzgun leşe" diye haykırdığımız gün olarak tarihe geçecektir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.