Osman Baydemir'e bir cevap daha

Osman Baydemir'e bir cevap daha

Mehmet Metiner, Osman Baydemir'in sözlerine yanıt verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in açıklamalarına AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Baydemir'in sözleri için 'alçaklık' dedi.

"ALÇAK KENDİSİNE YAKIŞAN ÜSLUPLA KONUŞUR"

Ülkede Bugün'e telefonla bağlanan Mehmet Metiner, Baydemir'in Başbakan için sözlerinin çok çirkin olduğunu belirtirken, "Bir alçak ancak kendisine yakışan bir üslupla konuşur. Ülkenin başbakanına alçak diyecek kadar gözü kararmış birine verilecek cevap çoktur. Keşke adabınca edebince konuşmayı öğrensin. Başbakanımıza sarfettiği sözler sadece kendisine yakışır. Kendisine iadesiyle iade etmeyi zul addederiz" dedi.

"TEHDİT ETMEK HADDİNE Mİ"

"Kürtlüğümüzün onay merciği Osman Baydemir değildir" diyen Metiner, Baydemir için faşizm arıyorsa PKK'ya, PKK'nın yaptıklarına, BDP'ye bakmasını önerdi. Bayder'in 'Ya istifa edersiniz ya da görüldüğünüz yerde' diye tehditler savurduğunu söyleyen Metiner, Baydemir'in dili ve üslubunun faşizmin en büyük yansıtıcısı olduğunu söyledi. "Siyaset yapan milletvekillerini tehdit etmek bir belediye başkanının haddine midir" diyen Metiner, Baydemir'e bu halkın gençlerinin dağ başlarında hani amaçlar için öldürtüldüğünü sordu. Metiner, bu gençlerin canlarının bedelini Baydemir gibilerin ödemesi gerektiğini savundu. Metiner, "Baydemir'in yüreği yetiyorsa arkasını silahlı güçlere dayanarak tehdit edeceğine onları silah bırakmaya davet ederek siyasette mücadele etmeye çağırsın. Bakalım o zaman Kürt halkı, Baydemir gibilerin suratına tükürecek yoksa bizim gibilerin mi" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.