Otelin kral dairesinden Hapishaneye gitti

Otelin kral dairesinden Hapishaneye gitti

Los Angeleslı evsiz bir adam, lüks bir suitte kalırken kendini bir anda hapishanede buldu.

 

Los Angeleslı evsiz bir adam, lüks bir suitte kalırken kendini bir anda hapishanede buldu.

Associated Press’in haberine göre Pittsburgh’ün en gösterişli otellerinden birinin kral dairesinde uyurken bulunan Jeffrey Lennon Watson (48) isimli evsiz adam tutuklandı.

Çarşamba günü polis sözcüsü Diane Richard’dan gelen açıklamaya göre Salı akşamı Omni William Penn Hotel’in güvenlik ekibi tarafından yakalanan Watson polise yaptığı açıklamada, Los Angeleslı olduğunu ve California’ya geri dönmek üzere şehirden geçtiğini söyledi.

Polis, akşam saat 7:30 sularında suite giren otel misafirlerinin, o sırada Watson’ı bir kanepenin üzerinde uyurken gördüklerini ve otel personeline olayı haber verdiklerini belirtti.

Richard, otel güvenlik memurlarının Watson’ı uyandırıp ofislerine götürdüklerini ve sonrasında polise haber verdiklerini söyledi.

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklama yayınlayan otelin genel müdürü Eric DeStefano, Watson’ın, suitin resepsiyonlar ve küçük etkinlikler için kullanılan salonunda bulunduğunu belirtti.

Ayrıca kapının, o gün bir etkinlik için açık kalması yönünde programlandığını belirten DeStefano, evsiz adamın fark edilmesiyle hemen mekandan çıkarıldığını söyledi.

Polise yaptığı açıklamada bir aydan fazla bir süredir Pittsburgh’te olduğunu söyleyen Watson, “kafasını dinlemek için nerede rahat bir yer bulabilirse” orada uyuduğunu belirtti.

 

Watson’ın dinlenmek için tercih ettiği mekan da oldukça rahat bir yer. Otelin internet sitesinde yazana göre 16. katta bulunan suitin içinde 120 m²’lik (1300-square-foot) bir salon, üç yatak odası, kristal şamdanlar, bir yemek odası, bir kuyruklu piyano, bir mutfak, bir oturma odası bulunuyor.

Watson’ın olay sonrasında polisler tarafından Allegheny County Hapishanesine götürüldüğü belirtildi.

Hakkındaki 15.000 dolarlık kefalet ücretini ödeyemeyen Watson, Çarşamba günü hapishanede kaldı.

19 Kasım tarihinde ön duruşmaya çıkması beklenen Watson, başkasının mülküne izinsiz girmek ve hizmet hırsızlığıyla itham edildi.

Richard, Watson’ın suitte ne kadar süre kaldığının ya da suite nasıl girdiğinin bilinmediğini belirtti

turkishny.com. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.