Otomobillerde son kampanyalar

Otomobillerde son kampanyalar

İşte son fırsatlar

Opel'in binek ve ticari modellerini kapsayan indrimleri sürüyor. VW, Jetta modeli için avantajlı bir satış kampanyası başlattı. Toyota'da indirim günleri var.

Opel'de indirim rüzgârı devam ediyor

General Motors Türkiye, Opel'in binek ve ticari modellerini kapsayan indrimleri sürdürüyor.
Bu kapsamda Corsa'nın tüm modellerinde 500 YTL, Meriva'da 3 bin 500YTL ile 4 bin YTL arasında indirimler uygulanırken, Astra Classic'te bu miktar 1.500 YTL, yeni Astra HB'de 2 bin ile 3 bin 500YTL, Astra Sedan'daysa motor seçeneklerine göre 1.000 ile 3 bin 500 YTL arasında değişiyor. Yeni Zafira'da 1.000 ile 2 bin YTL arasında indirim uygulanırken, Vectra modellerinde bu miktar yine motor seçeneklerine göre 4 bin 500 YTL ile 6 bin YTL arasında. Ayrıca Antara'da 7 bin, Combo'da 5 bin YTL'ye varan indirimler var.

VW'den Jetta'ya özel kampanya

Doğuş Otomotiv-VW Binek Araç, Jetta modeli için avantajlı bir satış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 102 HP'lik 1.6 lt benzinli motorlu ve zengin “Primeline” donanımlı Jetta, 34 bin 800 YTL'lik anahtar teslim satış fiyatıyla satılıyor. Jetta 1.6 lt Primeline'da 6 hava yastığı, ABS+EBD, EDL, ASR, radyo-CD-MP3 çalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli ön ve arka camlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi gibi çok sayıda özellik standart.

Toyota'dan indirim günleri

Toyotasa, avantajlı fiyatlara bu ay da devam ediyor. Bu çerçevede Corolla, Auris, Yaris modellerinde 2 bin YTL, RAV 4 modelinde 2 bin 500 YTL ve Avensis modelinde de 3 bin 750 YTL'ye varan fiyat avantajları devam ediyor. Detaylı bilgi Toyotasa plazalar veya www.toyotasa.com.tr sitesinde yer alıyor.

Total'de bu ay MaxiPuan heyecanı

Total müşterileri mayıs ayında MaxiPuan heyecanı yaşayacaklar. 31 Mayıs'a kadar Total istasyonlarında her 90 YTL ve üzeri alışverişlerde Maximum Kart'a yüzde 5 MaxiPuan kazanma imkanı sunuluyor. Kampanyadan ayrıca Maximum logolu Ziraat Bankası ve Oyak Bank kredi kartları da faydalanabilecek. Maximum Kart ile kazanılan puanlar, kullanıcıların hesabına 12 Haziran 2008 tarihinde geçecek.

Haber7 - Milliyet