ÖTV indiriminde durmak yok!

ÖTV indiriminde durmak yok!

Otomotivde ÖTV indirimi sona erse de birçok marka kampanyalarına tam gaz devam ediyor...

Krizin otomotiv sektöründeki etkilerini ortadan kaldırmak üzere devreye alınan ÖTV indirimi, 1 Ekim itibarıyla sonlandı. Geçtiğimiz 6 aylık süreçte durma noktasına gelen otomobil satışlarının adeta patlama yapması, birçok markanın bu ivmeyi korumak adına kampanyalarını sürdürmesini sağladı. Markalar birbiri ardına ÖTV’nin normale dönmesinden kaynaklanan ortalama yüzde 8’lik farkı karşılama kararı alırken, bazı markalar ÖTV indiriminden yararlanamayan modellerinde bile 32 bin liranın üzerinde avantajlar sunuyor. Öte yandan ikinci elde de fırsatlar sunuluyor. Bu bağlamda 8 yaşına kadar olan ikinci el otomobillerde 10 bin lira için yüzde 0’dan başlayan faiz seçenekleri sunuluyor.

İşte ekim ayına özel birbirinden cazip indirim ve son kampanyalar:

32 BİN LİRA İNDİRİM

Kia: Marka, iki iddialı SUV’u için büyük indirimler sunuyor. Bu bağlamda Sorento, 32 bin 744 lira indirimle 77 bin 777, Sportage modeli ise 25 bin 602 lira indirimle 67 bin 202 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Otoeksper: Sıfır otomobil gibi ikinci elde de fırsatlar sunuluyor. Tofaş’ın kurumsal 2. el araç kuruluşu Otoeksper, ekim ayına özel 0 faizli kredi seçeneği sunan yeni bir satış kampanyasına başladı. Kredi kampanyası kapsamında Otoeksper güvencesiyle satılan her markadan ve 8 yaşına kadar 2. el araç için Koç Fiat Kredi ile 10 bin liraya kadar 6 ay vadeyle ve yüzde 0 faizle kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Renault: Marka ekim ayında ticari araç müşterisine birbirinden cazip avantajlar sunuyor. Ay sonuna kadar Kangoo Multix ve Kangoo Express modellerinde 1.500 lira indirim sunuluyor. Master Panelvan modeli ayda 489 liradan başlayan taksitlerle sunulurken Master ve Trafic modellerinde ilk 3 periyodik bakım hediye kampanyası devam ediyor.

LEON’DA ÖTV FARKI YOK SEAT: İspanyol marka, Leon Style modellerindeki ÖTV farkını karşılama kararı aldı. Ay sonuna kadar devam edecek uygulama çerçevesinde, Leon 1.6 litre Style versiyonu 35 bin 550, 1.4 litre TSI Style versiyonu ise 38 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Öte yandan markanın D segmentindeki modeli Exeo’da da ÖTV indirimi uygulaması ekim ayı boyunca devam ediyor ve fiyatlar 41 bin 300 liradan başlıyor.

Haber : Gökhan KARA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :