Oyun salonunda yangın: 3 ölü

Oyun salonunda yangın: 3 ölü

Bakırköy'de, kafe-restoranın oyun salonunda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü.

Yapılan incelemede, işyerinin bekçisi Niyazi Sevin (56), komi Hüseyin İnanç (17) ile ziyarete gelen arkadaşları Ercan Tercan (40) yangında yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yeşilköy İstasyon Caddesi 55 numarada bulunan Green Village adlı kafe-restoranda saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İşyerinden yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye, ikinci ve üçüncü kattaki yangına müdahale etti. İkinci kattaki yangını kısa sürede söndüren itfaiye, oyun salonunun bulunduğu üçüncü kattaki yangını söndürmek için merdiven aracıyla müdahale etti.

Yangını haber alan işyeri çalışanları, aynı evde kaldıkları arkadaşlarının durumunu öğrenmek için olay erine koştu. Yangının kontrol altına alınmasının ardından işyerinde itfaiye ve polis ekipleri araştırma yaptı. Yapılan inceleme sonucunda, işyerinin oyun salonu bölümünde işyerinin bekçisi Niyazi Sevin (56), komi Hüseyin İnanç (17) ile ziyarete gelen arkadaşları Ercan Tercan'ın (40) cansız bedenleriyle karşılaştı.

İşyeri çalışanlarının ifadesini alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangında ölenlerin yakınları ise olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Ölen şahısların cesetleri, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.