Oyuncaklarını Manavgat'taki çocuklara gönderdi

Oyuncaklarını Manavgat'taki çocuklara gönderdi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Mustafa Çiçek, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarından etkilenen çocuklara kendi...

TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Mustafa Çiçek, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarından etkilenen çocuklara kendi oyuncaklarını yolladı.

Erbaa Belediyesi, Manavgat'ta çıkan orman yangınından etkilenenler için yardım kampanyası başlattı. Kampanyada elektrikli ev aletleri, soğutucu, kıyafet, ıslak mendil çocuk maması, çocuk bezi gibi bir çok yardım malzemesi toplandı.

Erbaa Belediyesi hizmet binasında toplanılan yardım malzemelerine ilçede yaşayan Hakime ve Hamza Çiçek çiftinin çocukları Mustafa Çiçek de destek verdi.

Minik Mustafa, içerisinde itfaiye aracının da olduğu oyuncaklarını Manavgat'taki yangından etkilenen ailelerin çocuklara ulaştırmak için belediye ekiplerine teslim etti.

Anne Hakime Çiçek, Mustafa'nın yangınları görünce çok üzüldüğünü belirterek, "Mustafa'ya biz yangından etkilenen ailelere yardım yapacağımızı söyleyince o da oyuncaklarının bir kısmını vermek istedi. Mustafa, akşamdan hazırlık yapmaya başladı. İnsanları öyle evsiz, barksız görünce çok üzüldü. Duygusal çocuk. Bazı oyuncaklarını yangından etkilenen çocuklara gönderilmesi için poşete koydu. Biz de onları belediye teslim ettik." dedi.

Toplanan yardımların yarın ulaştırılmak üzere yangın bölgesine gönderileceği bildirildi.

Bu arada Tokat'ta Manavgat'taki yangınzedeler için toplanan yardıma katılan ve isminin açıklanmasını istemeyen kadın parmağındaki yüzüğü Kızılay Tokat Başkanlığına verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.