Oyundan Utanç Duydum - video

Oyundan Utanç Duydum - video

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Eskişehir maçı sonrası hüsran yaşadı.

ESKİŞEHİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ UYGUN: "10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE GALİP GELDİK"

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AVCI: "İKİNCİ YARI KENDİ TAKIMIM AÇISINDAN OYNADIĞIMIZ OYUNDAN SIKINTI VE UTANÇ DUYDUM"

Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 10 kişi kalmasına rağmen galip gelen taraf oldu. Maç sonrası her iki takımın futbolcuları ile teknik direktörleri düzenlenen basın toplantısında karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı.

İlk maçında takımı 3 puanla sahadan ayrılan Eskişehirspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, bütün oyuncularını kutladığını söyledi. Uygun, oynanan ilk maçların her zaman zorlu geçtiğini belirterek, "Takımın 7 haftadır yaşadığı galibiyet problemi, takım üzerinde bir stres yaratmıştı. 10 kişi kaldıktan sonra taraftarımızın desteği ile galip geldik. Hava ve saha şartlarına rağmen oynadıkları oyun için bütün oyuncularımı kutluyorum. El ele, hep beraber daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Daha önce de Deniz hocayla ilgili bir problem yaşamıştım. Bana göre kırmızı kart dışında iyi yönettiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor'un Azeri futbolcusu Reşhat Sadıgov, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yakaladığı fırsatları değerlendiremediğini söyledi. Sadıgov, "Hoca değişikliğinden sonraki ilk maçımızı kazanmamız gerekiyordu. Bu maça çok iyi hazırlandık. Onların 2-3 tane pozisyonları vardı, iyi ki kaçırdılar. 10 kişi kalmamıza rağmen oyun disiplininden hiç kopmadan, Allah'ın da yardımıyla maçı kazanmayı bildik" dedi.

Kırmızı-Siyahlı takımın futbolcularından Pele ise, "Çok zorlu bir maçtı. Rakibimiz de güçlü bir takımdı. Çok iyi motive olmuştuk. Bundan sonra başarılarımızın devamı gelecektir" diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Diego da, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Çok zor bir maçtı. Bütün gücümüzle sahada çalıştık ve bunun karşılığını aldık. Benim ilk maçım olması nedeniyle daha da mutluyum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, her tür pozisyonları kaçırdıklarını söyleyerek, "Bana göre iki etaplı bir maç oldu. Her tür pozisyonları kaçıran takım kimliğindeydik. İlk yarıda verdiğimiz tek pozisyonda mağlup duruma düştük. İkinci yarı set oyunu oynamamız gerekiyordu, ama bunu da başaramadık. Daha fazla üretken olamadık. Özellikle ikinci yarı kendi takımım açısından oynadığımız oyundan sıkıntı ve utanç duydum. Türk futbolu adına, ikinci 45 dakikada sahadaki görüntü çok sıkıntılıydı. Rakibin kazanmak için yerden kalkmaması, hem rakip hem kendi takımım adına oyunun genel görüntüsü Türk futbolu adına sıkıntılıydı. Bugün kaybettik, ama hedefimizden bir sapma yok. Moralimizi iyi tutup, bundan sonraki maçlarımıza bakacağız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ekrem Ekşioğlu, "Hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. En azından buradan berabere dönmeyi düşünüyorduk. Onların iki tane pozisyonu vardı. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Topu iyi çeviremedik. Buradan gerekli dersleri çıkaracağız" dedi.

Tevfik Köse de, "Maça iyi başladık. Maç 11'e 11 devam ederken oyunun kontrolü bizdeydi. Pozisyonları değerlendiremedik. Üzgünüz" diye konuştu.


Etiketler :