Öz oğlunun başına ödül koydu!

Öz oğlunun başına ödül koydu!

İzmir'in önde gelen ailesinin oğlu... Babası ona sayısız işyeri açtı ama o ailesine öyle bir kazık attı ki başına ödül kondu!

İzmir'in önde gelen atık kağıt toplama firmasının sahibi Cihanoğulları ailesi ‘Hayırsız evlat’ şoku yaşıyor.

Babasının desteğiyle kurduğu nakliye firmasından, mobilya mağazasına kadar birçok işi batıran ve ailesi tarafından dışlanan 37 yaşındaki Ayhan Uztemur, eşinin kendisini evden kovduğunu söyleyerek kandırdığı annesi Belgüzar Cihanoğulları'nı ilaçlı mevye suyuyla uyuttuktan sonra, evdeki kasada bulunan 600 bin TL nakit para ve 100 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak ortadan kayboldu.

10 yıldır konuşmadığı öz oğlunun kendisine yaşattıklarına isyan eden Belgüzar Cihanoğulları, diğer 4 oğluyla birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

BABA OĞLUNA SAYISIZ İŞYERİ AÇMIŞ

İzmir'in önde gelen atık kağıt toplama firmasının sahibi Cihan Uztemur, ailenin soyadını mahkeme kararıyla ‘Cihanoğulları’ olarak değiştirmesine rağmen, bu kararına uymayan büyük oğlu Ayhan Uztemur için nakliye firmasından, mobilya mağazasına kadar birçok işyeri açtı.

Baba Cihanoğulları, her seferinde işleri batırıp kendisine sıkıntı yaşatan ve çeşitli adli olaylara karışan oğlu Ayhan Uztemur ile kavga edip, 10 yıl önce ilişkisini kesti. Babanın bu kararına ailenin diğer fertleri de uydu.

‘EŞİM EVDEN KOVDU’ DİYİP ANNESİNİ KANDIRDI

Geçen ocak ayında Bornova- Balçova çevre yolunda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavisi sırasında da Karabağlar Belediyesi Meclisi yedek üyeliğine seçilen babası Cihan Cihanoğulları'nın yatalak kaldığını öğrenen Ayhan Uztemur, Kurban Bayramı'nın ikinci günü annesi Belgüzar Cihanoğulları'nın yanına gitti. Annesine, ‘kavga ettiği eşinin kendisini evden kovduğunu’ söyleyen Uztemur af diledi. Oğlunun yalvarmalarına ‘ana yüreği’ daha fazla dayanamayan Belgüzar Cihanoğulları, eve aldı ve kalmasına izin verdi.

ANNESİNİ İLAÇLA UYUTUP KASAYI BOŞALTTI

Annesiyle ilişkisinin düzelmesinin ardından Ayhan Uztemur, iddiaya göre hazırladığı planı uygulamaya koydu. Annesine ilaçlı mevve suyu içirip uyutan ‘Hayırsız evlat’, cebinden aldığı anahtarla kasayı açıp içerisindeki 600 bin lira para ve 100 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını alarak kaçtı.

Kendisine geldikten sonra oğlunun kasayı boşalttığını anlayan Belgüzar Cihanoğulları, hemen olayı diğer 4 oğluna anlatıp savcılığa ve polise suç duyurusunda bulundu. Polisin her yerde aramaya başladığı Ayhan Uztemur'un bulunması için, 4 kardeşi de devreye girdi.

İHBAR EDENE 15 BİN DOLAR ÖDÜL

Bastırdıkları el ilanlarında, baba evlerindeki kasayı boşaltan ağabeylerinin yerini bildirene ‘15 bin dolar ödül vereceklerini’ duyuran Cihanoğulları kardeşler, İzmir ve birçok ilde ilanları duvarlara, elektrik direklerine astı. Kardeşler adına konuşan Erdal Cihanoğulları, “Ağabeyimizin yaptıklarını kabullenemiyoruz. Geçmişte birçok olaya karıştı. Beni bile tehdip edip kaçırmaya çalıştı. Şimdi onun peşinde il il dolaşıp bulmaya çalışıyoruz. Yakalandığında da en büyük cezayı almasını isteyeceğiz” dedi.

Annelik duygularının kurbanı olduğunu söyleyen Belgüzar Cihanoğulları da, “Kendisine hep destek olduk o ise bizleri kandırdı. Son olarak yine kendisine kapımı açtım, o beni uyutup, kazanın ardından yatalak hale gelen babasının paralarını alıp kaçtı. Bu nasıl evlatlık. Şimdi içim kan ağlayarak oğlumun yakalanmasını bekliyorum” diye konuştu.

 

Etiketler :