Özer; Zor bir maç olacak

Özer; Zor bir maç olacak

Özer Hurmacı,Süper Lig'de 23 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak, rakipleri karşısında geçen sezon aldıkları yaraları kapatmak istediklerini söyledi.

Bir televizyon kanalına açıklamada bulunan Özer, geçen sezon hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de ligde Trabzonspor ile yaptıkları önemli karşılaşmalardan yara aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Geçen sezondan kalan açık bir yaramız var. Bu maç o yarayı kapatmak adına bizim için önemli bir fırsat olacak. Deplasmanda oynamamız belki bizim adımıza biraz avantaj olabilir. Çünkü içerdeki maçlarda biraz tedirgin oluyoruz. Trabzonspor, Liverpool maçında da izlediğimiz kadarıyla hazır. Geçen sezondan oturmuş bir kadroları var. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Ama kalitemize ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. İyi futbol oynayarak kazanmak, geçen sezonki yarayı az da olsa kapatmak istiyoruz. Ligde de 2'de 2 yapıp, 3. haftaya daha moralli bir şekilde girmek istiyoruz.''

UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki PAOK maçında 20 dakika görev aldığını anlatan Özer, ''Bu maçta da hocam şans verirse biraz daha fazla süre forma giyebilirim. Takım arkadaşlarım hazır. Psikolojik olarak daha hazır olmamız lazım. PAOK maçında bizi bekleyen şey bu maçta da bekleyecek. Trabzonspor, taraftarlarıyla üzerimize baskı kurmaya çalışacak. Buna hazırlıklıyız. Hazırlıklı olmasak kendimiz kaybederiz. Önemli olan taraftarı onların karşısına çevirmek. Biz iyi oynadıkça tersine dönecektir diye düşünüyorum. Bunu başarmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Etiketler :