Özer'den Fenerbahçe ve şike yorumu!

Özer'den Fenerbahçe ve şike yorumu!

Trabzonspor'un yeni transferi Özer Hurmacı'ya "2010-2011 şampiyonu kim?" sorusu soruldu! İşte Özer'in gündeme damga vuracak açıklamaları.

Trabzonspor'un yeni transferi Özer Hurmacı, "Buraya geldiğim için Allah'ıma bin şükürler olsun" dedi. Özer, "2010-2011 şampiyonu kim?" sorusu üzerine de " Devam eden bir süreç var. O zamanki başkanımızın neler yaptığını biz de bilmiyorduk. Biz de kamuoyundan öğrendik. Karar ne verilirse verilsin Türkiye saygı duyacaktır" diye konuştu.

Trabzonspor'un 500 bin Euro bedelle Kasımpaşa'dan satın alma opsiyonuyla 1.5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı, Mehmet Ali Ylımaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Özer'in Trabzonspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Özer'in gelişi benim içini önemli. Özer'in annesi benim aynı mahalleden arkadaşım. Ayrıca dayısı da Trabzonsporlu Lemi'dir. Lemi takdir ettiğim bir insandır. Özer de onun yeğenidir ve ona mutlaka benzer. Ankaraspor'dan beri tanıdığım ve çok beğendiğim bir oyuncu. Fenerbahçe, Kasımpaşa sonra da Trabzonspor'a geldi. Başarılı olacağına inanıyorum. Burası onun vatanı. Yüreğiyle oynayacaktır. Bu transferden dolayı mutluluklar diliyorum. En güzel günlerini burada yaşamasını umuyorum" diye konuştu.

ÖZER: "BENİM TRABZONSPORLU OLDUĞUMU HERKES BENDEN İYİ BİLİYOR"

Özer Hurmacı ise Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Doğal konuşacağım. Çünkü çok farklı duygular yaşıyorum. Bir yandan çok mutluyum, bir yandan ben Trabzonsporluyum. Bunu herkes benden çok daha iyi biliyor. Biz Trabzonsporlular çok fanatiğiz. Buraya gelmem bugüne kısmetmiş, bugüne nasipmiş. Çok heyecanlıyım, çok da mutluyum. İnşallah futbol hayatımın en verimli ve en başarılı yıllarını burada geçirmeyi Allah bana nasip eder. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'na ve beni sevdiğim bu renge kavuşturanlara, Allah'ıma bin şükürler olsun. Fazla da konuşmak istemiyorum. İnşallah sahada hünerlerimi gösterip bunu kanıtlarım" dedi.

"EKMEK YEDİĞİM KABA TÜKÜRMEM"

Özer, 17 yaşında Trabzonspor ile antrenmana çıktığını da hatırlatarak, "Benim bonservisim elime ilk 17 yaşında düştü. 17 yaşında henüz yüzünde sivilceler olan bir insan olarak bonservisimle Trabzon'a geldim. Oynamak için geldim. Antrenmanlara çıktım ancak daha sonra tekrar Almanya'ya dönüşüm oldu. Ankaraspor'a geldim. 5 yıl boyunca orada oynadım ve verdiğim her röportajda Trabzonspor'da oynamak istediğimi söyledim. Nasip olmadı, kismet olmadı. O zamanki Ankaragücü başkanımız Melih Gökçek idi. Üç yıl üst üste transfer görüşmemiz oldu kendisiyle. Her seferinde bana hangi takıma gitmek istediğimi sorduklarında 'Trabzonspor' dedim. Ankaraspor'daki son yılımda çok başarılı bir pozisyona geldiğimde ve değerim yükseldiğinde Fenerbahçe beni transfer etti. Ben ekmek yediğim kaba pislemem. Trabzonlu bir delikanlıya yakışmaz. Orada çok iyi arkadaşlarım oldu ve vefa borcum olan Aykut Kocaman var. Ama bunların hepsi geçmişte kaldı. Gerçek olan şu ki, sevdiğim ve tuttuğum kulüpteyim. Tek derdim ve tek amacım bu. İnşallah bunlar konuşulur ve geçmişimde sürekli deşilmez ve bu sorularla karşı karşıya kalmam" diye konuştu.

"O ZAMAN Kİ BAŞKANIMIZIN NELER YAPTIĞINI BİZDE BİLMİYORDUK"

Özer, bir gazetecinin, "2010-2011 Şampiyonu kim?" sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Bu soruyu sanal alemden bana soracağınızı biliyordum. Benim burada yapacağım açıklama hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Allah'a ve adalete inanan insanlarız. Karar ne verilirse buna bütün Türkiye saygı duyacaktır. Ben Trabzonsporluyum. O zaman Fenerbahçe forması giyip, o formayı terletiyordum. Devam eden bir süreç var. O zamanki başkanımızın neler yaptığını bizde bilmiyorduk. Biz de kamuoyundan öğrendik. O yüzden bu konuda açıklama yapmam ne derece doğru olur bilmiyorum. " 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.