Özgener'in ölümden döndüğü kaza anı

Özgener'in ölümden döndüğü kaza anı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in Cumartesi günü geçirdiği trafik kazası, Selatin Tüneli kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Otoyol kameraların kaydettiği görüntülere göre, eşi Ayşe, çocukları Cem ve Can ile bakıcıları ile birlikte hafta sonu tatilini geçirmek için Muğla'nın Göcek beldesine gitmekte olan Özgener'in jipinin lastiği, saat 12.45 sıralarında İzmir-Aydın otoyolundaki Selatin Tüneli girişinde patladı.

35 TAT 01 plakalı aracın kontrolünü kaybederek tünelin önce sol, sonra sağ duvarına çarpan Özgener ve ailesi, kazadan yara almadan kurtuldu. Tünelin güvenliği için yerleştirilmiş olan kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde, tünel girişinde lastiğin patlamasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden Mahmut Özgener, ailesiyle birlikte ölümden döndüğü görüldü.

Görüntülere göre duvara çarpan jipten telaşlı bir şekilde inen eşi Ayşe Özgener, arkada oturan çocuklarını da dışarıya çıkardı. Daha daha sonra Mahmut Özgener, jipten inerek ailesinin yanına gitti. Otoyol polisinin kaza yerindeki incelemelerinin ardından Özgener, başka bir otomobille yoluna devam etti. Jip ise İzmir'den gelen kurtarıcıyla çekilerek, Bornova ilçesindeki özel bir servise götürüldü.

Etiketler :