Özgün Duruş'da sürpriz gelişme!

Özgün Duruş'da sürpriz gelişme!

Haftalık "Özgün Duruş" gazetesi tecrübeli gazeteci Nevzat Çiçek'i Genel Yayın Yönetmenliğine getirdi. Peki şimdi ne olacak:

Haftalık "Özgün Duruş" gazetesi tecrübeli gazeteci Nevzat Çiçek'i Genel Yayın Yönetmenliğine getirdi. Bu gelişmeyle gazetenin günlüğe dönüşeceği söylentileri iyice arttı...

Yaklaşık bir yıldır haftalık olarak yayın hayatına devam eden “ÖZGÜN DURUŞ” Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine deneyimli bir gazeteci-yazar getirildi.

NEVZAT ÇİÇEK ÖZGÜN DURUŞ GAZETESİ’NİN GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLDU

Daha önce Nokta Dergisi, Taraf Gazetesi Yurt Haberler Müdürü ve Sabah Gazetesi özel haber biriminde görev alan Çiçek, Özgün Duruş Gazetesi’nin Genel Yayın Danışmanlığı görevini yürütüyordu.

Özgün Duruş Gazetesi yazarları arasında Ali Bulaç, Atan Tan, Yıldız Ramazanoğlu, Ümit Aktaş, Yusuf Kaplan, Cihan Aktaş, Ramazan Kayan, Arif Altunbaş, Hamza Türkmen, Cevat Özkaya, Halil Çelik, Esan Gül ve Dilaver Demirağ gibi isimler bulunuyor.

Nevzat Çiçek’in gazeteyi günlüğe çevirmek için bu görevi kabul ettiği ve önümüzdeki dönemde Özgün Duruş’un günlük yayınlanacağı belirtiliyor.

Etiketler :