Özışık olay Yazıcıoğlu kasetini anlattı

Özışık olay Yazıcıoğlu kasetini anlattı

Kanal A'ya konuk olan Gazeteci-yazar Süleyman Özışık'ın ses kayıtlarıyla ilgili açıklamaları yine çok konuşulacak.

İNTERNETHABER.COM- 25 Mart'ta yayınlanacak Yazıcıoğlu kasetinde Başbakan Erdoğan'ın "Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast düzenleyecekler, düzenleyeceklerse düzenlesinler. Bana ne, hak etti. Gereken neyse bunu yapsınlar" dediği iddia ediliyor.

"Yazıcıoğlu'nun ölümünde Erdoğan'ın bizzat parmağı var" denilerek Alperenlerin seçim öncesi kışkırtılacağını söyleyen Özışık, Yazıcıoğlu ile Gülen'in birbirleri hakkındaki ağır sözlerini gündeme getirdi.

Özışık, Gülen'in Yazıcıoğlu'nun ölümünden hemen sonra bir sohbetinde "Aldanırsanız perşembe günü böyle öldürülürsünüz. Aldanırsanız bir cuma sabahı cenazeniz böyle bulunur." dediğini anlattı.

İnternethaber.com sitesi yazarı Süleyman Özışık'ın 5 Mart'ta kaleme aldığı "Bu kaset Türkiye'de kıyameti koparacak!" başlıklı yazısı büyük yankı uyandırdı.

Hükümet cemaat kavgası ve 17 Aralık sürecine dair ses getiren yazılarıyla dikkat çeken Özışık, bomba iddialarıyla ilgili çarpıcı ayrıntılar aktardı.

Cemaatin elinde üç kasetin olduğunu söyleyen Özışık, Kanal a'da Mehmet Toprak'ın sunduğu "Sınır ihlali" programında kasetlerin içeriği hakkında bilgiler verdi. İşte gündeme oturacak o sözler:

İLK KASET

"Birincisi Başbakan Erdoğan ile 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda oğlu gözaltına alınan ve istifa eden Muammer Güler arasında geçtiği iddia ediliyor. Kasette Erdoğan, oğlu yolsuzluktan gözaltına alınan eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile konuşuyor. Sümeyye Erdoğan için istenen villa işini halletmesini istiyor. Telefon kapandıktan sonra Muammer Güler de bir işadamını arıyor ve bu talebin derhal yerine getirilmesini istiyor. Karşıdaki kişi, birilerinin olayın farkına varmasından endişe ettiğini söylüyor. Bunun üzerine Muammer Güler de, "S...işim milleti. Bütçeden 100 milyar çıktı, onu halledin" diyor. 

İKİNCİ KASET

İkincisi cemaat medyası ve cemaati twitter'de soytarımsı harektlerle savunan bazı kişiler var. Onların yazışmalarına bakarsak bağıra bağıra yakında bu kaseti yayına koyacağız diyorlar. Muta nikahı. Erdoğan, İran'a gittiğinde İran imamlarından cevaz aldığı, dinen sıkıntısının olmadıklarını, söyledikleri bunun üzerine Erdoğan'ın sıcak baktığı söyleniyor.Açık ve net söyleyeyim. Bu kasette muta nikahı kıyan kişinin Erdoğan olduğu söyleniyor.

ÜÇÜNCÜ KASET

Üçüncü kaset yine cemaat medyasının üzerinde sıkça durduğu Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikast ya da kazasıyla ilgili konuşmaların yer aldığı bir kaset. Bu kasette şöyle bir konuşmanın geçtiği aktarılıyor. "Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast düzenleyecekler, düzenleyeceklerse düzenlesinler. Bana ne, hak etti. Gereken neyse bunu yapsınlar". Bunu söyleyenin Erdoğan olduğu iddia ediliyor.

ZERRE KADAR İNANMIYORUM

Şahsi kanaatini söyleyeyim. Zerre kadar bunlara inanmıyorum. Yine şahsi kanaatimi söyleyeyim. Bu kadar çirkefe batmış kişilerin elinden çıkmış kasetlerin doğruluğuna da inanmıyorum. Erdoğan'ın Yazıcıoğlu ile ters düştüğü konu hatırlıyor musunuz?

YAZICIOĞLU GÜLEN'İ ELEŞTİRİYORDU

Yazıcıoğlu'nun Gülen'e karşı "Amerika karşısında diz çökenler" diye cümlesi var. "Amerika'yı yuva edinenler"  diye cümlesi var. Yazıcıoğlu, Ergenekon davasında "İnsanları hiç bir delil yokken evlerinden sabaha karşı yataklarından alıp terörist olarak damgalayıp hapislere atamazsınız" diyor.

Bu kime dokunuyor? Bugün Ergenekon tutuklamalarıyla ilgili kimi eleştiriyoruz. Paralel yapının savcılarını.  

GÜLEN YAZICIOĞLU İÇİN BUNLARI DEDİ Mİ?

Daha da önemlisi Yazıcıoğlu'nun ölümünden hemen sonra Gülen'in söylediği bazı şeyler var.: "Aldanırsanız perşembe günü böyle öldürülürsünüz. Aldanırsanız bir cuma sabahı cenazeniz böyle bulunur." Muhsin Yazıcıoğlu ve Alperenler üzerine söylediği bir sohbet. İnternet sitelerinde günlerdir yayınlanıyor. O dönemde Yazıcıoğlu ile cemat arasında çatlak var. "

GÜLEN'E AZRAİL HATIRLATMASI

Toplumun büyük kesimlerinin vicdanına dokunan bir açıklama. Beni de çok rahatsız eden bir açıklama. Cebrail aleyhisselam Allah'ın emirlerini yerine getiren birisi. Dolayısıyla Allahım ben gidiyorum parti kuracağım diyecek birisi değil. Allah'ın emrine karşı gelmektir. Cebrail gelse parti kursa oy vermem diyen cemaatin lideri, camileri ahıra çeviren, inançlı insanlara zulmeden bir partiye oy verin diyen bir cemaat.

Cebrail aleyhisselamı tanımaması çok şey değil. Ama netice itibariyle hepimiz Azrail aleyhisselam ile bir şekilde tanışıyoruz. Allah öbür dünyaya kimseyi imansız götürmesin, bunu düşünmek lazım.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.