Özkök Papazı Buldu!

Özkök Papazı Buldu!

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet'te yayın yönetmenliği yaparak skandal haberlere ve manşetlere imza atan Ertuğrul Özkök, bu görevi bıraktıktan sonra sürekli eski popülaritesini aramakla meşgul oldu.

Eskisi gibi yazıları okunmayan, bir türlü gündeme gelemeyen, dikkat çekmek için maymun kılığına bile giren Özkök, son olarak Miraç Kandili'nde, '3 günlük inzivaya çekiliyorum' diye Yunanistan'ın Halkidiki Yarımadası'nda bulunan Aynaroz Manastırı'na kapandı.

BELLE EPOQUE SENDROMU

Sadece erkeklerin girebildiği manastırda yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesi Instgram'da paylaşan Özkök'ün keşişlerle olan macerası ise komik yorumlara neden oldu.

Takvim'de yer alan habere göre, Instagram kullanıcıları Özkök için "Ertuğrul Bey, inziva için manastır yerine Müslüman çilehanesi de vardı", "Ya papaz ya keşiş... Bir gün de imamla gez be adam!", "Git de iki rekat namaz kıl arkadaş" mesajlarını ilettiler. Biz de uzunca bir süredir kimsenin eskisi gibi ilgilenmemesi üzerine "La Belle Epoque (Güzel günler) Sendromu" belirtileri gösteren Özkök'ün çabalarını takdir ederek kendisini gündeme getirelim dedik.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.