Özkök'ten sinsi çarpıtma!

Özkök'ten sinsi çarpıtma!

Ertuğrul Özkök, Başbakan Erdoğan’ın 24 Nisan mesajını sinsice manipüle ederek mağdur edebiyatı yaptı.

Hürriyet’in eski yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, Başbakan Erdoğan’ın 1915 Ermeni Tehciri üzerine yayınladığı mesajı iç siyasete de vermesi gerektiğini belirtti.

Özkök, Hürriyet’teki bugünkü yazısına ilişkin, “Ermeni olayı gibi bir konuda bu açılımı yapan bir başbakan, Türkiye’deki kutuplaşmanın giderilmesi için de bir adım atamaz mı…” diye yazdı.

Özkök, yazısının devamında “ilk kez çoğulculuktan söz etti”, “ilk defa kırılganlıklardan söz etti”, ilk defa geçmişten husumet çıkarmamak dedi”, ilk defa ‘zamanın ruhu’ dedi” başlıkları altında Erdoğan’ın metninden alıntılar yaptı.

1915’LE TOPLUMSAL KARŞILIĞI OLMAYAN BEYAZ TÜRKLERİ EŞİTLEDİ

Özkök, halkın oylarıyla seçilmiş bir hükümete bir başbakana karşı yıllardır izlediği yayın politikasını, sinsi tavırlarının özeleştirisini yapmadan 1915 gibi büyük bir trajedi üzerinden eşitlemeye çalışıp Türkiye’de hiçbir toplumsal karşılığı olmayan kendisinin de sözcülüğünü yaptığı ‘Beyaz Türk’lerin mağdur olduğunu savundu.

İKİYÜZLÜ VE SİNSİCE

Hürriyet’in başında bulunduğu 21 yılda yaptığı gazete ve sonrasında yazdığı yazılarla Türkiye’nin normalleşmesinin önünde set olan, darbecilerle işbirliği yapan, Kürt meselesinde şahin tavır takınan, Ahmet Kaya gibi insanları hedef gösterip linç ettiren, patronu adına iş takip eden Özkök’ün sözünün geçmediği sivil bir hükümet döneminde mağdur edebiyatı yaparak sinsiliğini bir kez daha ispatladı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.