Öztürk Avşar'a Akp yalakası dedi

Öztürk Avşar'a Akp yalakası dedi

Hülya Avşar sordu. Yaşar Nuri "AKP yalakası" deyip programı terk etti. Ardından da program küt diye kesildi.

Nur Akman'ın haberi

Hülya Avşar'ın tahrik edici soruları karşısında Yaşar Nuri Öztürk "Beni kullanarak AKP'ye yalakalık etme" diyerek programı terk etti. Ardından Hülya Avşar'ın sözü yarım kesilip program bitirildi...

Habertürk ekranlarında geçen hafta başlayan 'Hülya Avşar Soruyor' programının bu haftaki konuğu Yaşar Nuri Öztürk ve Kamer Genç'ti!

Program sakin başladı. Ama Avşar kızı baştan beri tansiyonu yükseltip reyting almanın yolunu arıyordu. Hülya Avşar'ın Yaşar Hoca'ya sorduğu soru ortamı gerdi: "Siz biraz önce 'dua edelim ki bu iktidar bitsin' dediniz. Artık duaya kaldı işiniz. Sizler de biliyorsunuz! Daha güçlü birilerinin Tayyip Bey'den sonra gelmesi mümkün mü sizce?"

Kamer Genç soru karşısında duyduklarına inanamamış gibi "Nasıl, anlamadım!" dedi. Yaşar Nuri Öztürk ise 'Yine mesaj vermeye başladı' diyerek krizin ilk sinyalini verdi. Avşar kızı Tayyip Erdoğan'dan sonra daha güçlü birinin geleceğine inanmıyordu. "Bana çok uzak geliyor!" diyerek bu konudaki inadını sürdürdü.

Yaşar Nuri Öztürk'ün sinirlendiği her halinden belliydi. Ama yine de Avşar'ın sorusuna cevap verdi:

"Batı güçleri Türkiye'den Tayyip bey kadrosu vasıtasıyla alacağını bildiği kesin olan şeyleri alamayacağını veya artık alması gerekenlerin bittiğini düşündüğü anda bu iktidarın bir hafta hayatı vardır. Bir hafta... Ben bunları bir siyasetçi olarak söylemiyorum. Bir fikir adamı olarak söylüyorum."

Avşar kızı Yaşar Hoca'yı istediği kıvama getirmişti. Birazdan patlayacak olayı sezebiliyordu. Daha da körüklemeye devam etti: "Bence böyle bir şey olamayacak. "

İkili arasında bundan sonra şu diyalog gerçekleşti:

Yaşar Nuri - Canım bana ne sence olamayacaksa!

Hülya Avşar- Halktan biri olarak konuşuyorum ben

Yaşar Nuri- Siz gene aynı şeyi yapıyorsunuz. Lütfen yapmayın! Burada beni kullanarak AKP'ye yağcılık yapmayın!

Hülya Avşar - hayır alakası yok!

Yaşar Nuri - Alakası var!

Hülya Avşar - Kimi güçlü görüyorsunuz diye soruyorum. Kim güçlü?

Bu arada Kamer Genç araya girmeye çalışıyor, Yaşar Nuri kendini tutmaya çalışıyordu. Sonra ani bir kararla "Tayyip Erdoğan'ı konuşun ben gidiyorum. Ben gidiyorum!" diyerek ayağa kalkıp mikrofonlarını sökmeye başladı.

VE YAŞAR HOCA ÇIKAR

Bu arada Hülya Avşar da ayıp olmasın diye konuğunu oturtmaya çalışıyordu: "Ama lütfen bir dakika! Yaşar Bey aşkolsun!"

Ve Yaşar Hoca çıktı!

Bu sırada saatler 23: 53'ü gösteriyordu.

Avşar ve Kamer Genç biraz daha siyasetten konuşmaya devam ettiler. Programın enerjisi iyice düştü. Meclis TV'de bile izlemenin keyifli olduğu Kamer Genç bile sıkıcı hale geldi.

PROGRAM KÜT DİYE KESİLDİ

Saatler 00: 00'ı gösterirken ilginç bir durum gerçekleşti. Avşar ve Genç halen konuşmaktayken program kesildi ve gece haberlerine girildi. Ancak Avşar kızının bu konuda uyarılmadığı her halinden belliydi. Haberlere geçiş de ilginç oldu. Yayın jeneriksiz başladı.

Gece haberlerinin ardından ise Yiğit Bulut eski bir programının tekrarı yayınlandı.

İnternetHaber.com

Etiketler :