Pamukoğlu Hangi Televizyonu Yakacak?

Pamukoğlu Hangi Televizyonu Yakacak?

"O televizyonun uzantılarını yakacağız"

Antalya'da miting yapan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız" dedi. Pamukoğlu, "Askerlik sistemi Anayasa'ya aykırı. İdam cezası geri gelecek. İktidara gelince yolsuzluk mahkemeleri kuracağız. Dokunulmazlıkları kaldırıp, kıyak emekliliği sona erdireceğiz. Partilere hazine desteğini keseceğiz. Telekom'u geri alacağız. Gençlere de faizsiz evlenme kredisi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

ASKERLİK SİSTEMİ ANAYASAYA AYKIRI

Konyaaltı Kent Meydanı'ndaki mitingde konuşan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Şehitlerin gözyaşından bahsederek açılımı savunanlar, kendi çocuklarına 21 gün dövizle askerlik yaptırıyor. Türkiye'de kimi dövizle askerlik yapıyor, kimi çürük alıyor, kimi de kısa dönem askerlik yapıyor. Mevcut askerlik sistemi anayasaya aykırı. Okuyamayan yoksul vatandaşın çocuğu, 15 ay askerlik yaparken bunlarınki 21 gün yapıyor. Bunların hepsini askere alacağız. Hakkari dağlarına göndereceğiz. Onları bizzat ben kendim gidip denetleyeceğim" diye konuştu.

İDAMI GERİ GETİRECEĞİZ


İktidara gelince idamı geri getireceklerini de belirten Pamukoğlu, "Dağlar eşkıyaların, kentler ise mafya ve çetelerin elinde. Türkiye'nin içinde eşkıya, yağmacı, sömürgeci ve işbirlikçiler var. Amerikan balabanları, Avrupa kerkenezleri, Arap bülbülleri var. Bir de Kuyruk sallayanlar var" dedi.

"O TELEVİZYONU VE UZANTILARINI YAKACAĞIZ"

Bu sırada Pamukoğlu'nun İzmir mitingine 200 kişi katıldığı şeklindeki habere atıfta bulunduğu belirtilen bir kişinin "Cihan Haber Ajansı'nı kınıyoruz. Biz de müslümanız" şeklinde bağırması üzerine Pamukoğlu, "Onların müslümanlıkla, dinle, imanla alakası yok. Varsa yoksa para. O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız. Saman oldukları için de büyük ateşlere, benzine ihtiyaç yok. Tek kibrit yetecek" ifadelerini kullandı.

"AB PARTİMİZİN YÜKSELİŞİNDEN ENDİŞE EDİYOR"

Konuşmasında Avrupa Birliği'nin, Hak ve Eşitlik Partisi'nin varlığından ve yükselişinden endişe ettiğini de savunan Pamukoğlu, "Ben korkakları çok iyi bilirim. Ömrüm korkaklarla mücadele etmekle geçti. Ama korkunun ecele faydası yok" dedi.

YOLSUZLUK MAHKEMELERİ KURACAĞIZ

Türkiye'nin asıl meselesinin ekonomi olduğunu belirten Pamukoğlu, "Türkiye'deki soygun, gemileri karaya oturtan korsanlara benziyor. Eskiden korsanlar kayalıklara fener yerleştirip gemileri karaya oturtarak soyuyordu. Soygun şimdiyse Edison'un ampulü ve deniz feneriyle yapılıyor. İktidara gelince Türkiye'nin beş bölgesinde yolsuzluk ihtisas mahkemeleri kurup yolsuzluk yapanların mallarına el koyacağız. Yurtdışına kaçış da kurtuluş olamayacak. Suçluları iade etmeyen ülkelerin büyükelçilerini, Habur sınır kapısından kovacağız" şeklinde konuştu.

GENÇLERE FAİZSİZ EVLENME KREDİSİ

TBMM'deki milletvekillerini dörtte birinin sabıkalı olduğunu öne süren Pamukoğlu, ilk icraatlarından birisinin de dokunulmazlıkları kaldırmak olacağını söyledi. Pamukoğlu, "Bürokratlar halkın karşısına çıkınca ceketini düğmeleyecek. Siyasi partilere de hazineden yardımı keseceğiz. Milletvekillerinin kıyak emekliliğini kaldıracağız. Kamudaki lüks otomobilleri satacağız. Telekom'u geri alacağız. Gençlere de faizsiz evlenme kredisi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :