Pamukoğlu ''yüzlerindeki maske düştü"

Pamukoğlu ''yüzlerindeki maske düştü"

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, eski DTP milletvekillerinin istifadan vazgeçmeleriyle ilgili, ''Maskeleri düştü'' dedi.

Partisinin yarın Aydın'da düzenleyeceği miting öncesi Kuşadası'na gelen Osman Pamukoğlu, ilçe esnafını dolaştı, balık halinde esnafla sohbet etti.

Çarşı gezisi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pamukoğlu, milletvekilliğinden istifa kararı alıp, sonra istifadan vazgeçen kapatılan DTP'nin milletvekillerinin ''yüzlerindeki maskenin düştüğünü'' savundu.

Pamukoğlu, ''Aslında yadırgadığım bir şey yok. Dün neyse bugün de aynılar. Bölücü başının talimatıyla hareket ediyorlardı. Şimdi de aynı, hiçbir şey değişmiyordu. Bunların hedefi, amacı ve talimat aldıkları odak belli. Açılsalar da kapansalar da hiçbir şey değişmiyor. Yalnız bu gün bir fark var. Bugüne kadar yüzlerinde bir naylon maske vardı, onu çıkardılar. Biz hep bunu söyledik, o kapatılan parti dağdaki eşkıyanın siyasi uzantısıydı. Şimdi bir kere daha herkes açık ve çıplak bir şekilde gördü. Bakalım bundan sonra nasıl hareket edecekler'' diye konuştu.

Osman Pamukoğlu, daha sonra partisinin Kuşadası ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi.

Etiketler :