Pamukoğlu'ndan CHP'yi kızdıracak açıklama

Pamukoğlu'ndan CHP'yi kızdıracak açıklama

Pamukoğlu, CHP'nin mitinglerine para ile vatandaşları taşıdığını iddia etti.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP'nin mitinglerine para karşılığında vatandaşları taşıdığını iddia ederek, "Partimizin Yenişehir Gençlik Kolları üyesi arkadaşlar da Bursa'ya bizim mitinge geleceklerdi. CHP'nin parti arabalarına bindiler. Hem de 30'a lira paralarını aldılar. CHP her yerde bunu yapıyor" dedi.

HEPAR HERKESİ ŞAŞIRTACAK

Balıkesir'de partisinin il başkanlığını ziyaret eden Pamukoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 74 gündür Türkiye'yi dolaştığını ve 43. il olarak Balıkesir'e geldiğini söyledi.

Pamukoğlu, seçim çalışmalarını sadece kent merkezlerinde değil, ilçe, belde ve köylerde de sürdürdüğünü anlatarak, partilerinin seçimlerde herkesi şaşırtan başarı elde edeceğini ileri sürdü.

Klasik siyasetçi olmadıklarını belirten Pamukoğlu, "Meslekten de siyasetçi değiliz. Siyaset bizim para kapımız da değil. Bu ülkede güçlü bir siyasi mücadele şart. Alanın adı siyasi olduğu için bize de siyasetçi deniyor. Bugüne kadar oradan buradan seçilip Ankara'ya gönderilenlerin çevirdiği dolaplar bizim işimiz değil" diye konuştu.

PARA KARŞILIĞI İNSAN TAŞIYORLAR

HEPAR olarak her ilin çıkardığı milletvekili sayısının üçte birine talip olduklarını dile getiren Pamukoğlu, CHP ile ilgili "Mitinglere para karşılığı insan taşıyorlar" iddiasını dile getirdi.

Pamukoğlu, dün Bursa'da CHP ile aynı saatte, farklı alanlarda miting yaptıklarını hatırlatarak şunları kaydetti: "CHP'liler her yerde yaptıkları gibi Bursa'nın Yenişehir ilçesine 16 minibüs gönderdi. İşçi kahvehanelerinde bekleyenleri toplayıp 30 lira para verip, mitinge götürdüler. Partimizin Yenişehir Gençlik Kolları üyesi arkadaşlar da Bursa'ya bizim mitinge geleceklerdi. CHP'nin parti arabalarına bindiler. Hem de 30'a lira paralarını aldılar. CHP her yerde bunu yapıyor. Bizimkileri hem bedavadan taşıdılar hem de para verdiler. Bu söylediğim her yerde yapılan dolaptır. Halkı hipnoz ediyorlar."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.