Pamukoğlu'ndan hükümete Libya desteği

Pamukoğlu'ndan hükümete Libya desteği

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, hükümete Libya'daki Türk vatandaşların tahliyesi konusunda destek verdi.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, seçim gezileri ve milletvekili adaylarını tanıtım amacıyla başlattığı yurt gezileri kapsamında bu sabah Denizli'ye geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Osman Pamukoğlu, HEPAR için baraj sorunu olmadığını anlattı.

Hazırladıkları kitapçıklarda parti programını açıkladıklarını ve seçimlere hazırlandıklarını belirten Osman Pamukoğlu, Denizli milletvekili adayı İl Başkanı İlksen Koptur, Rasim Etçioğlu ve Selami Şevik'i tanıttı. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türk vatandaşların Libya'dan tahliyesi ile ilgili hükümetin elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek, "Bu iş kolay değil.

Havaalanları işlemez durumdaysa, sistem çalışmıyorsa, zemin harap pistler tahrip edildiyse, liman giriş çıkışlarında zorluklar varsa bu kolay değil. Hem menzil uzak, hem de 25 bin kişinin tahliyesi bu kaosta kolay değil. Ama hükümet gece gündüz çalışıyor ve ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Bunun hükümetin sorunu olduğunu ve hükümetin devletin bütün güçlerinin tamamını kullanma yetkisine sahip olduğunu kaydeden Pamukoğlu, "Benim gördüğüm kadarıyla ellerinden geleni yapıyorlar. Şu ana kadar 5 bin kişi tahliye edildi. Geride 20 bin kişi var. Libya gittikçe karışıyor. Hükümet elinden geleni yapıyor" diye konuştu.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :