Pamukoğlu'nun partisinden ittifak açıklaması

Pamukoğlu'nun partisinden ittifak açıklaması

DSP Genel Başkanı Sayın Masum Türker'in HEPAR Başkanı Osman Pamukoğlu'nu ziyaret ettikten sonra 'seçim ittifakı' şeklinde yapılan haberlere HEPAR'dan yalanlama geldi.

Hak ve EŞitlik Partisi HEPAR'dan yapılan açıklamada seçimlere tek başına girecekleri belirtildi. HEPAR'dan yapılan açıklama şöyle:

"DSP Genel Başkanı Sayın Masum Türker bugün partimizin genel merkezine bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, Genel Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu ile ülkenin genel siyasi koşulları ve 2011 genel seçimlerinde hükümetteki partiye karşı muhalefet partilerinin nasıl bir yol izlemesi konusunda istişarede bulunmuşlardır.

Bu ziyaret amacının dışında medyanın büyük bir bölümünden, sanki “seçim ittifakı” yapılacakmış gibi yansıtılmış böylece de yanlış anlama ve yorumlara sebep olmuştur.

Hak ve Eşitlik Partisi Anadolu Kartalı’nın, ne kanatlarının, ne pençelerinin, ne de güçlü gagasının siyaseten hiçbir desteğe ve ilave güce ihtiyacı yoktur.

Genel Başkanımızın her ortam ve koşulda halkımıza söz verdiği gibi, Hak ve Eşitlik Partisi tek başına ve doğrudan seçimlere girecektir.

Kendini siyaseten güvende hissetmek isteyen kim varsa, partisini, unvanını, taşıdığı sıfatını bir kenara bırakıp, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, kartalın kanatları altına sığınabilir. Ötesi boş laftır…"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :