Paralel medyadan bedava PKK reklamı

Paralel medyadan bedava PKK reklamı

PKK’nın düzenlediği yol kapatma eylemleri nedeniyle çözüm sürecine her fırsatta saldırmayı alışkanlık haline getiren paralel medyada şimdi de, PKK reklamı furyası başladı.

Paralel medyanın  gazeteleri Zaman, Taraf, Bugün ve Sözcü  hemen her gün manşetten ya da birinci sayfadan büyük olarak PKK fotoğrafları verilerek, PKK’nın arayıp da bulamadığı reklam yapma imkanını örgüte sağlıyor.  Zaman gazetesi dün birinci sayfasının göbeğini PKK’nın Diyarbakır - Bingöl karayoluna kurduğu çadırın fotoğrafına ayırdı. Kocaman açtığı örgüt bayrakları vurgusu taşıyan fotoğrafla devlet aciz, PKK’yı ise güçlü gösterme çabasına girişen Zaman, tutumunu uzun süredir devam ettiriyor.

Kimin Sözcü’sü belli değil

Sözcü de, Zaman’dan geri kalmayarak günlerdir Güneydoğu’da süren olaylarla İstanbul’daki Gezi Parkı müdahalelerini kıyaslayan ve tahrik yaratmayı amaçlayan fotoğraflar ve haberlere yer veriyor. Bugün gazetesi de, günlerdir yol kapatma eylemlerini örgütün reklamını yapmak amacı taşıyormuşçasına kullanıyor. Birinci sayfasından mutlaka yol kapatmalara ilişkin büyük bir fotoğraf kullanan Bugün, PKK’nın şehir yapılanması KCK’yı öven haberleriyle de dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.