PARALEL YAPI'DAN FATİH ERBAKAN'A KUMPAS!

PARALEL YAPI'DAN FATİH ERBAKAN'A KUMPAS!

Saadet Partisi'ni ele geçirmeye çalışan Paralel Yapı, rotahaber.com aracılığıyla Fatih Erbakan'a adeta kumpas kurmaya çalışıyor.

Paralel Yapıya yakınlığıyla bilinen rotahaber.com, Fatih Erbakan'ı hedef göstererek adeta fitne saçtı.

04 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek olan Saadet Partisi kongresinde aday olması beklenen Fatih Erbakan, paralel yapıyı rahatsız etti.

Saadet Partisini ele geçirmek isteyen paralel yapı, Fatih Erbakan'ın 04 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek olan kongrede genel başkanlığa seçilmemesi için Milli Görüş tabanı üzerinde baskı oluşturmak istiyor.

Fatih Erbakan'ın Saadet Partisinin başına gelmesi bir Erdoğan operasyonu olduğu fitnesini rotahaber.com aracılığıyla yayan paralel yapı, Milli Görüş tabanı üzerinde etki oluşturarak Fatih Erbakan'ın adaylığını engellemeye çalışıyor.

Mustafa Kamalak'ın Genel Başkanlığı döneminde Saadet Partisini etkisi altına alan paralel yapı, Kamalak'ın tekrar genel başkanlığa seçilmesi için sosyal medya üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

Paralel yapının Fatih Erbakan'a karşı olan bu karapropagandası ; " Paralel yapı bu sefer Fatih Erbakan'a kumpas kurmaya çalışıyor." yorumlarına neden oluyor.

İŞTE ROTAHABER'İN FİTNE HABERİ

Saadet Partisinin 4 Mayıs 2014 Pazar günü Ankara’da yapacağı kongrede, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın Genel Başkanlığa aday olacağı neredeyse kesinleşti.

Erbakan'ın partinin başına geçeceğinin kesinleşmsiyle birlikte Ankara kulisleri de hareketlendi. Rotahaber'in partiye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre; Fatih Erbakan'ın Saadet Partisi'nin başına gelecek olması tıpkı HAS Parti örneğinde olduğu gibi bir Erdoğan operasyonu olarak nitelendiriliyor.

FATİH ERBAKAN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Fatih Erbakan hakkında, Numan Kurtulmuş'un katıldığı dönemde AK Parti'ye geçeceği yolunda  haberler  çıkmıştı. Ancak Fatih Erbakan, "AK Parti'ye geçeceğime Saadet'te çaycı olurum" diyerek söz konusu  haberleri kesin bir dille yalanlamıştı.

ERDOĞAN YÜZDE 3'LÜK SAADET OYLARININ PEŞİNDE

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatih Erbakan'ın yarın Ankara'da düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklaması bekleniyor. Fatih Erbakan'ın SP'nin başına geçmesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini destekleyeceğini düşünen Erdoğan, bu şekilde yüzde 2-3 civarındaki Saadet oylarını garanti altına almayı hedefliyor.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.