Partisini yönetemeyen ülkeyi...

Partisini yönetemeyen ülkeyi...

İstanbul turuna Bayrampaşa'yla devam eden Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Parkı önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

İstanbul turuna Bayrampaşa'yla devam eden Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Hazine'nin size verdiği paraların çarçur edildiği, farklı yerlere gittiği tespit edildi. Sen önce 1 trilyonun hesabını ver. Bizim sitemizde bunlar hep bellidir, ne girer, ne çıkar hep bellidir. Bu yola böyle çıktık. Partisini yönetemeyenler ülke yönetemez. Biz bu yola böyle çıktık " diye konuştu. 

AK Parti'nin Evet propagandası için harcadığı parayı, 'bu değirmenin suyu nerden geliyor' diye eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdodğan, bizler bu ülkede gerilim tarafı olmadık. Ama bir yanağımıza vurana da 'Gel öbür yanağımıza vur' demedik. O bize yakışmaz. Yarın gazete ilanları var. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki; 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?' Sayın Kılıçdaroğlu söyleyeyim sana, senin değirmenin suyu nereden geliyorsa, bizim değirmenin suyu aynen oradan geliyor. Seninki de Hazine'den geliyor, bizimki de, MHP'ninki de Hazine'den geliyor. Olay bu. Sen bir defa finansı emin ellere teslim et. Bundan önce finans emin ellerde değildi. Anayasa Mahkemesi sizi 1 trilyona mahkum etti. Niye? Hazine'nin size verdiği paraların çarçur edildiği, farklı yerlere gittiği tespit edildi. Sen önce 1 trilyonun hesabını ver. Bizim sitemizde bunlar hep bellidir, ne girer, ne çıkar hep bellidir. Bu yola böyle çıktık. Partisini yönetemeyenler ülke yönetemez. Biz bu yola böyle çıktık."Başbakan Erdoğan, Bayrampaşasporlu taraftarların, "Bizi Süper Lige çıkar" demesi üzerine de "Benim bu yaştan sonra oynayacak halim yok" dedi."Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları atan vatandaşlara Erdoğan,"Biz sizinle gurur duyuyoruz" karşılığını verdi.Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan da vatandaşların arasında Başbakan'ın konuşmasını dinledi.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :