Paşabahçe yeni meydanına kavuşuyor

Paşabahçe yeni meydanına kavuşuyor

Başkan Çelikbilek Paşabahçe esnafını ziyaret etti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilçe genelinde yürüttüğü esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 Çamlıbahçe, Tokatköy, Yalıköy, Gümüşsuyu, Soğuksu, Göksu esnafının ardından Paşabahçe’deki esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Çelikbilek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalle genelinde asfalt, yama, temizlik işlerinin devam ettiğini belirten Başkan Çelikbilek, Keskin Müneccim, Şekerpare, Bağlar yolu sokak ve Şehitlik Caddesi’nin asfaltlanarak yenilendiğini, Fenerbahçe Sokağının yağmur suyu kanalının yenilendiğini, Yuva Sokaktaki  merdiveninin tamir edildiğini, mahalle genelinde molozların alınması, ızgaraların temizlenmesi ve temizliğin sürekli yapıldığını söyledi.

Her eve çöp bidonu kampanyası çerçevesinde Paşabahçe’deki 1306 ev ve işyerine çöp bidonu dağıttıklarını söyleyen Başkan Çelikbilek, “İSKİ’nin atık su çalışmasını bekliyoruz. Tamamlanınca Beyaz Erguvan Caddesinde çalışmaya başlayacağız. Paşabahçe prestij bir caddeye kavuşmuş olacak. Yine Paşabahçe Meydanı ve parkını yenileyeceğiz. Bunun çalışmasını yürütüyoruz. Ayrıca Kaymakamlığımızla birlikte Paşabahçe stadyumunun zeminini yenileyerek gençlerimizin daha rahat bir alanda spor yapmalarını sağladık” dedi.

Emeklilerden çocuklara kadar vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Çelikbilek’e meclis üyeleri de eşlik etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.