Pavyondan alındı tesettüre sokuldu!

Pavyondan alındı tesettüre sokuldu!

28 Şubat'ın aktörlerinden Fadime Şahin, Aksaray'da bir pavyondan alınıp, cemaat arasında eğitilmiş!..28 Şubat'ın perde arkası aralanıyor.

Ergenekon davasının gizli tanıklarından biri, “Skandalların talimatı Veli Küçük'ten geldi. Sisi (Seyhan Soylu) Aksaray'da bir müzikholde çalışan Fadime Şahin'i tesettür kıyafetleri giydirerek, cemaatlerin içine sokup, staj yaptırdı.

Kalkancı da umreye gönderildi” demişti. Fabrikasında 2 milyon adet captagon hapı bulunan sahte şeyh Ali Kalkancı'nın geçtiğimiz Cuma günü savcılığa verdiği ifadeler, gizli tanığın iddialarını doğruluyor...

28 Şubat'ın sahte Şeyhi Ali Kalkancı'nın şok itiraflarına Saadet Partisi GİK üyesi ve Anayasa Profesörü Mustafa Kamalak'tan sert tepki geldi. Vakit'e konuşan Kamalak; “Yaptıkları iğrençlikti, insanlık dışıydı, hukuk dışıydı. Şimdi ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır. O süreçte neler yaşadığımız umarım şimdi daha net bir şekilde anlaşılır” dedi.

HEPSİ TEZGÂHTI
Haramidere'deki kimya fabrikasında narkotik polisinin düzenlediği baskında 2 milyon captagon hapı ele geçirilen 28 Şubat'ın ‘sahte şeyhi' Ali Kalkancı polise, Veli Küçük ile ilgili şok itiraflarda bulunmuş ve “Borç batağındaydım. Veli Küçük bana para verdi. Paraların devamı geldi. İyice muhtaç oldum, her istediğini yaptım. Bana para yardımında bulunanlar, Veli Küçük benden Fadime Şahin'i nikahıma almamı istedi. Fakat Fadime Şahin ile aramızda bir şey olmadı. Sadece nikahıma aldım” demişti.

GİZLİ TANIK ANLATMIŞTI
Daha önce de Ergenekon Davasının gizli tanığı şu iddialarda bulunmuştu: “Şeyh olarak lanse edilen Ali Kalkancı alkolikti. Skandalların talimatı Veli Küçük'ten geldi. Organizasyonu, Turgut Büyükdağ'ın sahibi olduğu Strateji dergisinin yayın yönetmeni Ümit Oğuztan ile Sisi yaptı. Sisi, Aksaray'da bir müzikholde çalışan Fadime Şahin'i, tesettür kıyafetleri giydirerek Çarşamba'da cemaatlerin içine sokup staj yaptırdı. Kalkancı da umreye gönderildi. Aczmendi şeyhi Müslüm Gündüz'ün etrafına, sahte müritler ayarlandı.”

İĞRENÇLİKTİ
Ali Kalkancı'nın şok itiraflarına Saadet Partisi GİK üyesi ve Anayasa Profesörü Mustafa Kamalak'tan sert tepki geldi. Vakit'e konuşan Kamalak; “Yaptıkları iğrençlikti, insanlık dışıydı, hukuk dışıydı. Şimdi ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır” dedi. Kamalak şöyle devam etti; “Bunu tartışmak bile yersiz. Neyini tartışacağız? Kocaman bir oyundu. Biz bunun sıkıntısını çektik. Hukukun dışına çıkmadık. Bugün işte her şey anlaşılıyor. O süreçte neler yaşadığımız umarım şimdi daha net bir şekilde anlaşılıyordur.”

MUSTAFA R. ÖZGÜR-VAKİT

Etiketler :