PBS Televizyonun'da “Ermeni soykırımı” belgeseli

PBS Televizyonun'da “Ermeni soykırımı” belgeseli

Daha önce 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını destekleyen propaganda ağırlıklı yayınlara yer vererek Türk Amerikan toplumunun tepkisiyle karşılaşan PBS televizyonu, 24 Nisan öncesinde yeni bir “Ermeni soykırımı” belgeseli yayınlamaya hazırlanıyor.

Amerikan PBS televizyonu, 18 Nisan akşamı 7:00 PM’de sözde Ermeni soykırımının yetimlerinin hikayelerine yer verilecek “Orphans of Genocide” adlı bir belgesel yayınlayacak.

ValleyPBS’in Ermeni asıllı Oscar ödüllü aktör Ken Davitian tarafından sunulacak bir destek toplama programı dahilinde yayınlanacak belgeselde 1915 olayları neticesinde ebeveynlerini yitiren Ermenilerle yapılan mülakatlar ve hatıralara yer verilmesi suretiyle söz konusu hikaye ve röportajlar sözde Ermeni soykırımına “kanıt” olarak sunuluyor.

Atatürk’ün Manevi Kızı Ermeni İddiası

Ermeni çocukların bakıldığı birçok yetimhanede Ermenilerin “zorla Türkleştirildikleri” iddiası işlenen belgeselde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızlarından birinin de “Türkleştirilmiş bir Ermeni yetimi” olduğu iddiası gündeme taşınıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.