Peki bu paketler nereden geliyor?

Peki bu paketler nereden geliyor?

Başbakan Erdoğan'a yüklenen MHP lideri Bahçeli "Madem ki teğet geçiyordu, peki bu paketler nereden geliyor" diye sordu..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Erzincan'daki mitinginte, Başbakan Tayyip Erdoğan'a yüklendi ve "Milli devlet, üniter yapı, toprak bütünlüğü ve bin yıllık kardeşlik üzerinde sinsi ve ince oyunlar oynandığını" iddia etti. "Eğer siz ülkenin etnik temelde bölünmeyi tırmandıran söylemlerle milletin huzuruna çıkarsanız, 36 etnik gruptan söz ederseniz, bölücülüğe hizmet ederseniz, bölücülere hizmet ediyorsunuz demektir" diyen MHP lideri şöyle konuştu: "Sayın Başbakan, memleket meseleleri konuşulurken 36 etnik gruptan başlamanın ne anlamı var? Bunu kaşımaya, kışkırtmaya, tahrik etmeye, insanlara bunları hatırlatmanın ne gereği var? İnananlar inanmayanlar, gericiler, ilericiler, laikler, laik olmayanlar, bu davranışlarla inanç temelinde de ayrışmaya sürükleniyor. Cepheleşmeler, kamplaşmalar körükleniyor. Mezhep temelinde sinsice bir faaliyet var."

ERDOĞAN DİZİSİ...
Ekonomik krize değinen Bahçeli eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü: "Hamdolsun iyiyiz, diyordun, teğet geçiyor diyordun. Mademki teğet geçiyordu, ekonomi iyiydi, peki bu paketler nereden geliyor? Demek ki kriz var bunu saklamayın, krizin üstünü örtmeyin. Kriz için ciddi tedbirlerle ciddi paketlerle gelirseniz her türlü tedbirin alınmasında 69 milletvekiliyle yanınızda olacağız." Bahçeli, Bayburt'taki mitingte ise "Televizyonlarda Tayyip Erdoğan dizisi baş almış gidiyor. Televizyondaki dizilerin hepsi kapanıyor, sadece Erdoğan dizisi oynuyor. Ama 30 Mart'tan sonra televizyon programının nasıl yapıldığını Erdoğan'ın kendisi görecek" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :