Pelin Batu'dan tartışılacak kurban açıklamaları!

Pelin Batu'dan tartışılacak kurban açıklamaları!

Pelin Batu, kurban ile ilgili "Kurban kesmek sadece müslümanlıkta değil pagan dinlerinde de var. Belki de genlerimize işlemiş bu durum' sözlerini kullandı

Habertürk TV ekranlarında yayınlanan 'Burası Haftasonu' programına konuk olan Pelin Batu , kurban ile ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kurban kesmenin sadece müslümanlıkta olmadığını pagan dinlerinde de kurbanın olduğunu kaydeden Batu, "Ben hayatımda hiç kurban kesmedim ama bir taraftan da şu doğrudur şu yanlıştır diyecek değilim." dedi.

Kendisi ve ailesinin kurban kesmediklerini ve kurbana inanmadıklarını söyleyen Batu, Kurban olayının bu boyutta olmamasını söylemek istediğini ama sözlerinin sivrildiğimi" anlattı.

Pelin Batu, konuya çevreci olarak baktığını belirterek "O kadar çok insan var ki ve o kadar vahşice her şeyi kendimize göre kullanıyoruz ki. Binlerce yıl önce bu tahribat o kadar değildi. Kurban kesmek sadece müslümanlıkta değil pagan dinlerinde de var. Belki de genlerimize işlemiş bu durum' ifadelerini kullandı... 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum