"Penaltıyı kimse konuşmuyor"

"Penaltıyı kimse konuşmuyor"

Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçta Cenk İşler'in Fenerbahçe ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon ise akıllarda kalan en önemli anlardan biriydi.

Karşılaşmanın 79. dakikasında gelişen bu pozisyonla ilgili görüşlerini aldığımız deneyimli golcü, ceza sahasına yapılan ortayı göğsüyle düzelttiğini daha sonra ise Gökhan Gönül'ün arkadan kendisini ittiğini ve pozisyonun tartışmasız penaltı olduğunu söyledi. İşler, Gökhan'ın kendini çok net itmesinden sonra Bekir ile de sert bir şekilde çarpıştığını ve adeta arada ezildiğini söyledi.

İşler, sözlerini şöyle sürdürdü; "Fenerbahçe'ye karşı çok iyi bir maç oynadık, neyimiz var neyimiz yok sahaya koyduk. En azından 1 puanı hakettiğimizi düşünüyorum. Maçın kırılma anı ise yerde kaldığım pozisyonda verilmeyen penaltıydı. Eğer o dakikada penaltı verilseydi, maçın sonucu kesinlikle farklı olurdu. Cüneyt Çakır nasıl penaltı kararı vermedi anlamış değilim. Maçtan sonra da bu pozisyon fazla gündeme getirilmedi, heralde Fenerbahçe galibiyeti herkesi mutlu etmişti ve bu pozisyon konuşulmadı."

Cenk İşler, geçtiğimiz hafta oynadıkları Trabzonspor maçında da Engin Baytar'ın arkadan attığı tekmeyle ceza sahası içinde yerde kaldığını ve hakemin ağzına düdüğü götürmesine rağmen daha sonra kararını ilginç bir şekilde değiştirerek penaltıyı vermediğini söyledi. Bu sezon bu gibi bir çok kararın aleyhlerine verildiğini söyleyen başarılı oyuncu, bu sezon ligi iyi bir yerde bitirmeyi ve önümüzdeki sezon çok daha iyi bir Kasımpaşa izlettirmek istediklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

sporx

Etiketler :