Pençe-Kilit Harekatı'nda Şehit Olan Ahmet Kuşak’ın Balıkesir'deki Ailesine Acı Haber Ulaştı

Pençe-Kilit Harekatı'nda Şehit Olan Ahmet Kuşak’ın Balıkesir'deki Ailesine Acı Haber Ulaştı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekat bölgesinde metan gazına maruz kalarak şehit olan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Kuşak’ın şehadet haberi, Balıkesir’in Kepsut ilçesindeki ailesine verildi.

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bir mağarada arama tarama faaliyeti sırasında metan gazına maruz kalarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Kuşak'ın (23) şehadet haberi, Balıkesir'deki ailesine ulaştırıldı.

Askeri yetkililer, şehit Kuşak'ın Kepsut ilçesine bağlı kırsal Alagüney Mahallesi'ndeki baba ocağına gelerek baba Mehmet (66) ile anne Cemile Kuşak'a (65) ve yakınlarına şehadet haberini iletti.

Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

Şehidin yakınları ve komşuları da şehadet haberinin duyulması üzerine eve geldi.

Şehidin bekar ve 5 kardeşi olduğu öğrenildi.

Kepsut Kaymakamı Tarık Yerlikaya da aileye taziyelerini sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.