Pendik'te silahlı çatışma: 1 ölü

Pendik'te silahlı çatışma: 1 ölü

Pendik'te çalıntı otomobil ile polisten kaçmaya çalışan 2 kişi ile polis arasında silahlı çatışma yaşandı.

Çatışmada kaçan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Olay dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre olaş şöyle gelişti:

Çalıntı bir otomobil ile Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Dedepaşa Caddesi'nde çalıntı otomobille ilerleyen Cafer Turgut ile Eyüp Mutgam polisin dur ihtarına uymadı. Otomobille yoluna devam eden iki şüpheli ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süre yaşanan kovalamacanın ardından otomobili durduran polis ekipleri ile otomobildeki 2 kişi arasında silahlı çatışma yaşandı.

Çatışmada hırsızlıktan suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen Cafer Turgut (25) başından silahla vurularak ağır şekilde yaralanırken, kolundan yaralanan cezaevi firarisi olduğu bildirilen Eyüp Mutgam ise otomobile binerek kaçmaya başladı.

Polis ekipleri ile yaşanan kovalamacanın ardından otomobili Akşemsettin Mahallesi, Fatih Caddesi, Karınca Sokak'ta bırakan Eyüp Mutgam, bir iş yerinin deposuna kaçtı. Polis tarafından depoda yakalanan Eyüp Mutgam ile polis memuru arasında boğuşma yaşandı. Boğuşmada polisin silahını alarak yeniden kaçan Mutgam, Tastik Sokak'ta bulunan bir evin arka balkonuna saklandı.

Ev sahibinin durumu farkederek polise bildirmesi üzerine Mutgam, polis tarafından yakalandı. Hastaneye götürülerek tedavisi yapılan Eyüp Mutgam, Ümraniye Aşayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Başından ağır şekilde yaralanan Cafer Turgut ise ambulansla kaldırıldığı Emsey Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Pendik Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.