Peygamberimize iğrenç iftira

Peygamberimize iğrenç iftira

BDP'den şimdi de Hz. Peygambere ağır hakaretler geldi. BDP'nin Ankara Polatlı Teşkilatı'nda Hz. Peygambere “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklinde ağır hakaretler edildi.

Teröristbaşı Öcalan'a ev hapsi isteyen BDP'den başörtüsü, namaz gibi İslami emirlere yönelik alaycı açıklamaların ardından şimdi de Hz. Peygambere ağır hakaretler geldi.

Başkent'te Polatlı, İslam karşıtlığı ile bilinen BDP'nin İlçe Teşkilat Başkanlığı'nda Hz. Peygambere “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklinde ağır hakaretler edildiği iddiasıyla çalkalanıyor. Bu hakaretlerin sahibinin BDP Polatlı Teşkilat Başkanı Gülsen Kılınç'ın eşi Necmettin Kılınç olduğu ifade ediliyor. İddialara göre, BDP İlçe Başkanı Gülsen Kılınç'ın eşi Necmettin Kılınç, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda bir üyenin Hz. Muhammed için yaptığı değerlendirmeye, hakaret içeren bir cevap verdi. Kılınç'ın “Muhammed geliniyle yatan bir insan” gibi sözler sarf etmesi üzerine toplantıda partililer arasında tartışma yaşandı.

İSTİFALAR YAŞANIYOR
İlçe Başkanı'nın eşi Necmettin Kılınç'ın BDP Polatlı İlçe Teşkilatı mensuplarından H.İ.T.'ye söylediği iddia edilen “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklindeki sözler ilçede büyük tepkilere sebep oldu. Necmettin Kılınç'ın hakaretini geri çekmemesi üzerine H.İ.T. ve 21 partilinin toplu halde BDP'yle ilişiğini kestiği belirtiliyor.

HER YERDE HERŞEY KONUŞULUR AMA BUNLAR YAZILMAZ Kİ
BDP Polatlı Teşkilat Başkanı Gülsen Kılınç, www.habervaktim.com'un konuyla ilgili soruları karşısında, eşinin partide bir görevinin olmadığını ve böyle bir söz sarf etmediğini savundu. Kılınç “Her yerde her şey konuşulur. Bu her şey her zaman haber değeri taşımaz ki? Bunların hepsini haber mi yapacaksınız. Hem bu iddialar asılsızdır. Eğer bunları yazarsanız hakkınızda dava açarım” diye tepki gösterdi. Eşinin Hz. Peygambere yönelik hakaretlerine tepki göstererek partiyle ilişkisini kestiği belirtilen H.İ.T.'yi tanıyıp tanımadığı yönündeki sorumuza ise Kılınç “Tanıyorum ama çok değil. Şuan partimizin üyesi değil” dedi.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

 

Etiketler :