PFDK'dan Bilica'ya çok ağır ceza!

PFDK'dan Bilica'ya çok ağır ceza!

Profesyonel Disiplin Kurulu, Trabzonspor karşılaşmasında rakipleriyle girdiği diyalog sonrası kırmızı kart gören Bilica'ya çok ağır ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın, Trabzonspor ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sonrası, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle konuk takım oyuncusu Bilica'ya 5 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası verdiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada, saha olaylarının yanı sıra çirkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırı davranması nedeniyle, ev sahibi takıma toplam 80 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Aynı maçta taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'ne de 40 bin lira para cezası verildi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşmada saha olayları, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle bordo-mavili kulüp de toplam 50 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Kurul, Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehirspor kulüplerine de son lig maçlarındaki çeşitli olaylar nedeniyle 10'ar bin lira para cezası verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.